1. FSV Mainz 05

Tysk fotboll blir allt populärare, och nu kan du hitta biljetter till Mainz och säsongens matcher på StubHub! Se fotboll när den är som bäst: tag plats på läktaren bland hundratals andra fotbollsälskare och njut av riktigt bra fotboll live. StubHub är en säker plattform för dig som vill sälja eller köpa biljetter till sportevenemang. Du fixar dina biljetter snabbt, enkelt och säkert – allt via vår hemsida. 

Mainz 05, eller bara Mainz, grundades i den tyska staden med samma namn på tidigt nittonhundratal. Laget har spelat i Bundesliga varje år de senaste sju säsongerna. Förra säsongen kom laget på en sjätteplats, vilket är deras bästa resultat sedan år 2002 då de kom tvåa. Köp biljetter till Mainz och se hur högt laget kan klättra i årets tyska liga! Om du inte vill se laget i Bundesliga, har vi också Mainz biljetter till matcherna i Europa League. Laget har gått vidare till gruppspelen och det är med spänning vi följer lagets utveckling i turneringen. Stötta laget på bortamatcherna, eller direkt från hemmastadion Opel Arena i Mainz! Opel Arena, tidigare kallad för Coface Arena, öppnade år 2011 och har sedan dess fungerat som lagets hemmaarena. Åk dit med familjen, vännerna eller ensam och tag plats bland resten av publiken på läktaren för en upplevelse utöver det vanliga! 


Var

  • Alla
  • Tyskland
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Coface Arena, Mainz, Tyskland
Zeit/Datum des Spiels wurde nicht bestätigt
Date and time to be confirmed
Från 55,80 USD 491,17 kr Det finns 86 biljetter kvar
Från 55,80 USD Det finns 86 biljetter kvar
Visa biljetter
Coface Arena, Mainz, Tyskland
Zeit/Datum des Spiels wurde nicht bestätigt
Date and time to be confirmed
Från 133,32 USD 1 173,56 kr Det finns 72 biljetter kvar
Från 133,32 USD Det finns 72 biljetter kvar
Visa biljetter
RheinEnergieStadion, Köln, Tyskland
Zeit/Datum des Spiels wurde nicht bestätigt
Date and time to be confirmed
Från 133,12 USD 1 171,82 kr Det finns 64 biljetter kvar
Från 133,12 USD Det finns 64 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.