2Cellos

Vem sade att det var omodernt med klassisk musik? 2 Cellos tar den klassiska musiken till en ny nivå genom att anpassa moderna låtar till olika cellostämmor. Men förvänta dig ingen stillsam konsert – duon har mycket attityd och känsla som förmedlas i såväl kroppsspråk som musik. Köp biljetter till 2 Cellos redan idag på Ticketbis, och gör dig redo för en musikupplevelse utöver det vanliga!

Det två cellisterna, Luka Šulić och Stjepan Hauser, blev upptäckta genom tolkningen av Michael Jacksons ”Smooth Criminal” på Youtube. Strax efter skrev de kontrakt med Sony Masterworks och släppte albumet ”2Cellos”. Det senaste albumet, ”Celloverse”, innehåller flera moderna låtar såsom ”Wake Me Up” (Avicii), ”Hysteria” (Muse), ”Thunderstruck” (AC/DC) och ”I Will Wait” (Mumford & Sons). Sångerna är vackra, originella och medryckande: duon ger allt på scen, så förvänta dig inget annat än en show med mycket energi, känsla och fart!

Under 2016 har 2 Cellos givit sig ut på spelningar runtom i USA och Kanada, för att sedan ta sig vidare till Central- och Sydamerika, Australien, Nya Zeeland och slutligen Europa i början av 2017. På Ticketbis hittar du biljetter till flera av 2 Cellos konserter. Se dem ensam, med familjen eller vännerna med biljetter till de bästa platserna i arenan! Om du vill se fler konserter inom klassisk musik, eller någon annan musikgenre, har du ett brett utbud av konsertbiljetter att välja mellan på Ticketbis hemsida.


Var

  • Alla
  • Australien
  • Frankrike
  • Italien
  • Nederländerna
  • Polen
  • Slovenien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Sydney Opera House Concert Hall, Sydney, Australien
Time TBC
Från 141,34 USD 1 264,87 kr Det finns 16 biljetter kvar
Från 141,34 USD Det finns 16 biljetter kvar
Visa biljetter
Mediolanum Forum, Assago (MI), Italien
Från 81,83 USD 732,29 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 81,83 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Stožice Stadium (Dvorana Stožice), Ljubljana, Slovenien
Ej tillgängliga
Ej tillgängliga
Torwar, Warsaw, Polen
Godzina rozpoczęcia wydarzenia może ulec zmianie
Time to be confirmed
Från 141,55 USD 1 266,75 kr Det finns 96 biljetter kvar
Från 141,55 USD Det finns 96 biljetter kvar
Visa biljetter
Zenith de Paris, Paris, Frankrike
Ej tillgängliga
Ej tillgängliga
AFAS Live, Amsterdam, Nederländerna
Ej tillgängliga
Ej tillgängliga
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.