AC/DC

Köp dina biljetter till AC/DC här, på StubHub! Håll ögonen öppna för nya konsertdatum och säkra din plats bland publiken på de kommande konserterna. På StubHub hittar du de bästa konsertbiljetterna så snart som platser finns tillgängliga på marknaden.

Tiden går, folk blir äldre och musiksmaken ändras från generation till generation. Men, sedan 1973, oavsett hur gammal du blivit eller hur ung du är, kan AC/DC fortfarande få dig att rocka loss ordentligt. AC DC har lyckats att ständigt tilltala en ny generation, och de är redo att kliva upp på scenen än en gång. En AC/DC-beundrare kommer aldrig att tröttna på det explosiva, hejdlösa och otämjbara musiken som gör att alla andra band blir långt efter, speciellt när de har chansen att uppleva det legendariska bandet live. Du kan hitta biljetter till alla konserter här, så vad väntar du på? Köp biljetter för att se AC/DC redan nu!

Det australiensiska rockbandet bildades 1973 av bröderna Angus och Malcolm Young, och de är de enda som aldrig lämnat bandet på över 40 år (tills Malcolm blev sjukpensionär och ersattes av brorsonen Stevie Young). Musiker har kommit och gått men Young-bröderna har hållit ihop hela vägen. Förutom dessa två, består bandet också av Phil Rudd, Cliff Williams samt sångaren Brian Johnson - som nu ersätts av Guns N' Roses Axl Rose. De har sett och överlevt grupper som Sex Pistols, Gary Glitter, Depeche Mode och Iron Maiden. På 70-talet ville skivbolaget lansera AC/DC som ett glitterband, några år senare fick de höra att de var ett punkband. Under 80-talet ville man klassificera det som "Heavy Metal". Från och med 90-talet behövde AC/DC inte längre sättas i ett fack: det har blivit ett begrepp. AC/DC är AC/DC. Namnet är såklart förkortningen av engelskans alternating current/direct current (växelström/likström), och man kan klart konstatera att de valde rätt då det tydligt beskriver bandets elektriska musik. Om du vill höra det live behöver du bara klicka vidare och köpa dina biljetter på StubHub!

Hittills har AC DC släppt sexton studioalbum och sålt över 200 miljoner skivor världen över. Sista albumet heter Rock or Bust och släpptes 28:e november 2014 och är bandets första utan kompgitarristen Malcolm Young. Back in Black gav bandets allra första och största världssuccé – det släpptes 1980 och är ett av världens mest sålda album idag (nära 50 miljoner kopior)! Köp biljetter till AC/DC och sjung med hitlåtar som Highway to Hell och Those About to Rock (We Salute You). Missa inte chansen att uppleva ett av tidernas absolut bästa och största rockband!


Var

  • Alla
Det finns inga kommande evenemang för AC/DC än.
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.