Adele

Det är klart - Adele är äntligen tillbaka med nya konsertdatum! Hon är en av Storbritanniens mest uppskattade artister, flerfaldigt prisbelönad för sin musik och är även den första soloartisten någonsin med att ha tre låtar bland de topp tio bästa på Billboard 100 samtidigt. Om du vill uppleva en av hennes oslagbara konserter kan du klicka vidare och köpa dina biljetter till Adele här och nu. Du vill väl inte gå miste om årets spelningar?

En prisbelönad sångerska och producent

Adele debuterade i musikbranschen 2008, då hon släppte sitt första album 19. Sedan dess har hon släppt ytterligare två plattor, 21 och 25. Singeln ”Hello” sålde över en miljon digitala kopior bara under första veckan, och blev snart ackompanjerad på topplistor världen över med andra av albumets toppsinglar som ”When We Were Young”. Artisten har blivit hyllad både för sin unika röst och för sin talang som låtskrivare, och det märks bland annat i antalet priser som hon har vunnit genom åren. Adele har hunnit vinna en mängd utmärkelser trots att hon föddes så sent som 1988, inklusive Grammys för Best New Artist och Best Female Pop Vocal Performance, och fick även Englands drottnings officiella godkännande juni 2013 när hon tilldelades en MBE på Buckingham Palace. Efter det internationella genomslaget med låten ”Someone Like You” har det bara gått uppåt för sångerskan, och mer finns att hämta för den som är sugen på att se Adele live från någon av världens storscener.

Köp biljetter till Adeles kommande konserter

Du har chansen att befinna dig på plats när Adele erövrar publikens hjärtan med sina känslostarka låtar och fullkomligt otroliga röst. Sångerskan har redan gått ut med nya konsertdatum i London inför sommaren, och rykten går om att hon planerar ytterligare några besök i Europa under 2017. Vill du se Adele på plats tillsammans med resten av fansen? Håll ögonen öppna för nya konsertdatum nära dig, och boka dina biljetter till Adele så snart du kan! På StubHub hittar du alltid konsertbiljetter till de mest eftertraktade konserterna så snart platser finns tillgängliga.


Var

  • Alla
  • Storbritannien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Wembley Stadium, London, Storbritannien
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Wembley Stadium, London, Storbritannien
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Wembley Stadium, London, Storbritannien
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Wembley Stadium, London, Storbritannien
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.