Ajax

Hos StubHub kan du köpa biljetter till Ajax och se säsongens matcher live från någon av arenorna som står som värdar för laget i år. Oavsett om det gäller Holländska ligan, Europa League, Champions League eller någon annan viktig match, har StubHub biljetterna för dig och ditt sällskap. Klicka dig vidare för att säkra din plats redan idag!

AFC Ajax är en av de största fotbollsklubbarna i Nederländerna, och ett av de få lag som har vunnit alla av UEFA:s stora klubbturneringar. Inräknat i ”The Big Three”, är Ajax ett av topplagen resultatmässigt då det gäller den holländska ligan, också kallad ”Eredivisie”. Till vinsterna räknas bland annat:

  • 33 Eredivisie
  • 18 Nederländska Cupen
  • 4 Champions League
  • 8 Nederländska Supercupen
  • 3 UEFA Supercup

Försäljning av biljetter till Ajax låg på topp under en tid i Sverige, då Zlatan Ibrahimovic var en av lagets toppspelare under tidigt tvåtusental. Idag har många av lagets tidigare stjärnskott gått över till andra klubbar, men Ajax ligger fortfarande i topp vad gäller nationella ligan, och kommer även att spela i Europa League under denna säsong. Passa på att se någon av hemmamatcherna från Amsterdam Arena – en av världens mest moderna fotbollsarenor - eller stötta laget på bortamatcherna! Skippa kön och köp dina Ajax biljetter snabbt och smidigt på StubHub.


Var

  • Alla
  • Frankrike
  • Nederländerna
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Amsterdam Arena, Amsterdam, Nederländerna
Date and Time to be confirmed
Från 347,53 USD 3 043,85 kr Det finns 91 biljetter kvar
Från 347,53 USD Det finns 91 biljetter kvar
Visa biljetter
Amsterdam Arena, Amsterdam, Nederländerna
Från 92,98 USD 814,41 kr Det finns 45 biljetter kvar
Från 92,98 USD Det finns 45 biljetter kvar
Visa biljetter
Parc Olympique Lyonnais, Lyon, Frankrike
Från 169,23 USD 1 482,22 kr Det finns 33 biljetter kvar
Från 169,23 USD Det finns 33 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.