Alan Walker

Den brittisk-norske DJ:n Alan Walker har blivit alltmer omtalad i Sverige. Med ursprung i den lilla staden Bergen i Norge, har Alan Walker gjort sitt namn känt både på hemmaplan, i övriga delar av Norden samt i resten av världen. Det är allt fler som köper biljetter till Alan Walker för att uppleva musiken live, eftersom något av det bästa med Alan Walkers låtar är den improvisation och de nyanser i musiken som bara kan förmedlas under en livespelning. Boka dina Alan Walker biljetter på StubHub för att uppleva det själv! 

Från en okänd musikproducent i Bergen till en internationellt prisad DJ. Resan har varit lång för Alan Walker, men bara några år efter det att han skrev skivkontrakt med Sony Music Sverige, har 19-åringen redan nått ut med sin musik till stora delar av världen och vunnit ett antal betydande priser. Walker började med att lägga upp videoklipp på Youtube, där han senare blev upptäckt av Sony Music med låten "Fade", som idag har över 200 miljoner visningar. I och med signeringen med Sony började Walker att omarbeta låten, och släppte snart superhiten "Faded", som vann platinum i över tio olika länder. 

Efter genomslaget har stjärnan bara fortsatt att leverera. Spectre, Force, Sing Me To Sleep, Routine och Alone har alla spelats på konserter och festivaler runtom i världen, inte minst hemma i Norge och övriga Skandinavien. 

Alan Walker - turnéer och festivaler

Den norske DJ:n hade en rad större spelningar under 2016. Bland annat kunde lyckliga fans köpa biljetter för att se Alan Walker i Sverige. Festivaler som Bråvalla i Nyköping och Summerburst i Stockholm och Göteborg var några av evenemangen som hade turen att få ta emot stjärnan. Han anordnade även flera spelningar hemma i Norge, som under  Findings Fetsival, Stavernfestivalen och Jugendfest. Vidare kunde man se Alan Walker på Tinderbox i Danmark samt på Weekend Festival i Helsingfors. 

Flera konsertdatum har blivit offentliggjorda för 2017, men ännu har inga uppgifter på kommande spelningar i Sverige blivit bekräftade. Än så länge kan vi se stjärnan i februari i städer som Amsterdam, Paris, London, Milano och Munchen. Han tar sig sedan vidare även till USA och Kanada. Om du är ett fan av EDM, Electro House och Progressive House, får du inte missa att köpa biljetter till Alan Walker och uppleva musiken live. Som flerfaldig vinnare av priser i MTV Europe Music Awards, NRJ Music Awards Norge och EBBA Awards 2017, kan du garanteras ett framträdande i världsklass där stämningen alltid är på topp. Boka dina Alan Walker biljetter redan nu och gör dig redo för en fantastisk konsert!


Var

  • Alla
  • Belgien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Tomorrowland Schorre Recreation Area, Antwerp, Belgien
Från 616,21 USD 5 442,79 kr Det finns 41 biljetter kvar
Från 616,21 USD Det finns 41 biljetter kvar
Visa biljetter
Tomorrowland Schorre Recreation Area, Antwerp, Belgien
Från 289,57 USD 2 557,70 kr Det finns 17 biljetter kvar
Från 289,57 USD Det finns 17 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.