Se årets matcher i Allsvenskan

Äntligen kan du hitta biljetter till Allsvenskan här på StubHub. Den högsta divisionen i den svenska fotbollsligan är en av de mest eftertraktade då det gäller bra platser, så passa på att säkra dina biljetter så snart du kan så garanteras du en plats på läktaren för att heja på ditt lag. Oavsett om du gillar Malmö FF, Djurgården, AIK, Hammarby eller något annat av lagen i Allsvenskan, finns en möjlighet att se dagens stjärnspelare i sin fulla prakt under någon av ligans matcher. Är du redo?

Malmö FF regerande mästare i Allsvenskan

Allsvenskan drog igång redan 1924, då GAIS Göteborg var laget som fick äran att ta emot den allra första SM-pokalen i fotboll.  Från början kallades turneringen för Storserien eller Stora svenska serien. Då turneringen så småningom fick SM-status under säsongen 1930/1931 och blev Allsvenskan, så ersatte den Svenska mästerskapet i fotboll, en utslagsturnering som spelats sedans 1896. Allsvenskan spelas nu som en rak serie med 16 lag där samtliga lag möts i dubbelmöten. Det segrande laget får äran att lyfta den Allsvenska pokalen – Lennart Johanssons pokal. Priset instiftades 2001 och är en fotboll i sterling silver monterad på en sockel med två handtag, som gjorda att hållas utav mästare.  Vil du vara på plats nästa gång detta sker får du inte missa att hålla ögonen öppna här på StubHub efter din chans att se ett av dina favoritlag i Allsvenskan spela live. Köp och sälj dina biljetter här på StubHub.

Biljetter för att se Allsvenskan live

Idag är det över nittio år sedan det första målet sattes, och Allsvenskan har samlat på sig en växande grupp av supportrar både i och utanför Skandinavien. Lag som Malmö FF, Djurgården, AIK och Hammarby ligger i topp och har sedan länge varit de lag som suttit på flest antal supportrar. Regerande mästare är Malmö FF efter 2017 års omgång som efter detta även är det lag som har vunnit Allsvenskan flest gånger (22 titlar). Detta var den 93:e säsongen av Allsvenskan. Malmö FF lyckades även kvalificera sig till Champions League gruppspel både under 2014 och 2015, där de dessvärre blev utslagna av de konkurrerande storlagen. Malmö FF är också känt som Zlatan Ibrahimovics originalklubb: stjärnan började i klubbens juniorlag och tog sig sedan till seniorlaget där han spelade i Allsvenskan under tre års tid. Vilket lag kommer att gå hela vägen denna säsong? Håll ögonen öppna här på StubHub för din chans att kamma hem biljetter för att se just ditt favoritlag live. Kommer Malmö FF att ta hem vinnarpokalen ännu en gång, eller får något av de konkurrerande lagen sin revansch? Sexton lag ska mötas på bortaplan och hemmaplan innan den slutgiltige vinnaren kan koras. Vill du befinna dig på plats tillsammans med resten av fansen och se alla viktiga matchögonblick direkt från läktaren? Köp och sälj dinna Allsvenskan-biljetter till säsongen 2018 redan nu på StubHub!

 


Kommande Matcher

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Lagen i Allsvenskan


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.