Forum Köpenhamn, Köpenhamn, Danmark

Andrea Bocelli Copenhagen

Passa på att se den berömde operasångaren från Toscana i Köpenhamn! Andrea Bocelli ger sig ut på världsturné, och den danska huvudstaden är en av anhalterna under kommande år. Med biljetter till Andrea Bocelli kan du se världsartisten live den 21 februari på Forum, Köpenhamn och njuta av högklassig opera på plats. Boka dina biljetter redan idag på Ticketbis!

Se Andrea Bocelli i Forum Köpenhamn

Efter en olycka vid tolv års ålder blev den italienske operasångaren permanent blind, men musiken fortsatte att vara en viktig del i hans liv. Idag har Andrea Bocelli sålt mer än 75 miljoner album världen över, och biljetter till Andrea Bocellis konserter ökar i popularitet. Det är framför allt sångarens breda register, inlevelse och tolkningsförmåga som har imponerat kritikerna och berört tusentals människors hjärtan världen över. I vinter kommer han äntligen till Norden, och Forum i Köpenhamn står med öppna dörrar för att ta emot artisten den 21 februari 2017. Vi kan vänta oss en konsert med mycket känsla, kraft och inlevelse, där inte en människa kommer att gå hem oberörd. Ticketbis har biljetter i flera olika kategorier, så passa på att boka de platser som passar just dig och ditt sällskap!

Forum ligger i centrala Köpenhamn, alldeles i närheten av kanalen Peblinge Sø. Arenan har plats för upp mot 10.000 åskådare beroende på evenemang.Ta bussen, bilen, tåget eller färjan och åk över till Köpenhamn för att se Andrea Bocelli live från läktaren!  Biljetterna bokar du i några enkla steg på Ticketbis hemsida.


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Andrea Bocelli evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.