Emirates Stadium, London, Storbritannien

Arsenal - Watford

Är du ett fotbollsfan och vill se några av Europas mest älskade fotbollslag tävla i kampen om den efterlängtade vinsten i Premier Leage? Då har du hittat rätt! På Ticketbis kan du köpa biljetter till flera olika matcher i Premier League, och biljetter till Arsenal – Watford hittar du precis här. Bli en del av Premier League-yran, packa väskan och bege dig till Emirates Stadium!

Arsenal möter Watford i Emirates Stadium

Premier League är tillbaka, och de två lagen Arsenal och Watford möter varandra igen efter flera månaders uppehåll. Förra gången tog Arsenal hem vinsten stort med 4-0 på hemmaplan under Premier League, där Alex Iwobi bidrog med två av målen. Det var en match med mycket spänning, flera målchanser och från Arsenals sida ett skickligt anfall mot Watford. Även på bortaplan tog Arsenal hem vinsten med 0-3 som slutresultat. Biljetter till Arsenal – Watford sålde slut snabbt förra året, och det ser ut att vara hög efterfrågan även i år. Kommer Watford att lyckas vinna mot ett av Premiers skickligaste lag? Det finns flera sätt att ta reda på det, men det bästa är helt klart att bevittna detta på plats från läktaren på Emirates Stadium! Träffa tusentals andra supportrar i en av Premier Leagues bästa matcher med biljetter till Arsenal – Watford, och upplev känslan av riktig fotboll där vad som helst kan hända. Detta är fotboll när den är som bäst!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Arsenal evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.