AS Monaco

Vill du se en riktigt bra fotbollsmatch live? AS Monaco grundades på tjugotalet och spelar i första divisionen i den franska ligan, Ligue 1. StubHub har AS Monaco biljetter till alla av årets viktiga matcher, så det bara att välja och vraka mellan de olika kategorierna och prislaternativen. Fixa dina biljetter till AS Monaco redan idag och säkra din plats bland övriga i publiken. 

AS Monaco klara för Champions League

Om du letar efter fotbollsbiljetter till Monaco har du kommit rätt. Förutom att du kan se dem i Ligue 1, har Monaco också tagit sig vidare till årets säsong av Champions League! I gruppspelen möter de bland annat höjdarlag som Tottenham och Bayer Leverkusen. Det kan bli flera tuffa matcher för Monaco, men det är också ett lag som har goda föutsättningar att ta sig vidare i tävlingen. Frågan är om det räcker hela vägen? Tränaren Leonardo Jardim har arbetat med klubben sedan 2014, och har förhoppningsvis kommit in i rollen och hittat strategier som kan ta laget till nästa nivå. Under åren har AS Monaco vunnit ett antal troféer, bland annat:

  • Ligue 1 ( 7 gånger)
  • Coupe de France (5 gånger)
  • Trophée des champions (4 gånger)
  • Coupe de la Ligue (1  gång)

Under förra säsongen kom de på tredje plats i La Ligue 1. Vad kan hända i år? Köp AS Monaco biljetter på StubHub och tag plats i hemmaarenan Stade Louis II för att se allt på plats! 


Var

  • Alla
  • Italien
  • Monaco
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Stade Louis II, Monaco, Monaco
Från 291,72 USD 2 576,63 kr Det finns 80 biljetter kvar
Från 291,72 USD Det finns 80 biljetter kvar
Visa biljetter
Juventus Stadium, Torino, Italien
Från 523,26 USD 4 621,76 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 523,26 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.