Vicente Calderón, Madrid, Spanien

Atletico Madrid - Barcelona

Dags att skämma bort dig själv med en livematch i La Liga? Köp biljetter till Atletico Madrid - Barcelona! Två av de absolut största och mest framgångsrika lagen i den spanska ligan kommer att göra upp om segern på Vicente Calderón den 26/02/2017, och du har möjlighet att vara med på plats! Biljetterna kan vara svåra att få tag på, men vi på Ticketbis har fortfarande ett stort antal platser kvar, så att du kan uppleva Atletico Madrid - Barcelona på plats utan bekymmer. Oavsett om du gillar Atletico eller om du är ett Barca-fan, är detta ett tillfälle du inte får missa. Boka platserna redan nu - snabbt och säkert med Ticketbis!

Som två legender i den spanska ligan, är det ingen tvekan om att Vicente Calderón kommer att vara proppfullt med hejande fans. Den regerande mästaren Barcelona har tagit hem vinsten i La Liga hela 24 gånger, och mycket tyder på att laget kommer fortsätta att ligga i toppen även under denna säsong. Atletico har vunnit ligan tio gånger, och kom på tredje plats förra året. Resultatet av matchen kan vara avgörande för vilken riktning som lagen tar längre fram i turneringen, så om du vill se en riktigt spännande Liga-match live, får du inte missa att köpa biljetter till Atletico Madrid - Barcelona. Med spelare som Griezmann och Torres från Atletico, och Pique, Suarez och Messi från Barca, är du garanterad underhållning under hela kvällen. Har du fortfarande inte bokat dina platser? Köp biljetterna redan nu på Ticketbis - din plattform för återförsäljning av biljetter till live-evenemang. 


Information
Fecha y hora a confirmar

Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Atletico Madrid evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.