Vicente Calderón, Madrid, Spanien

Atletico Madrid - Sevilla

La Liga är en av de mest omtyckta fotbollsturneringarna i världen, och biljetter för att se de största matcherna live är alltid lika eftertraktade. Här på Ticketbis hittar du biljetter till Atletico Madrid - Sevilla och flera andra matcher i den spanska ligan genom bara några klick. Passa på att se just ditt favoritlag från arenan och njut av de bästa ögonblicken från årets fotbollsmatcher tillsammans med övriga fotbollsfans. Biljetterna kan bli dina på några minuter!

Den 19/03/2017 tar Sevilla plats på Vicente Calderón för att möta storlaget Atletico Madrid. För några år sedan hade kanske detta möte varit uppenbart, men faktum är att den sydspanska fotbollsklubben från Andalusien har imponerat under denna säsong. Inte bara tog laget hem vinsten i Europa League förra året. Efter halva säsongen av La Liga, hade laget också lyckats klättra ända upp till en andraplats på den spanska ligans resultatlista. Om Atletico Madrid är en av Spaniens mest framgångsrika klubbar genom tiderna, är Sevilla nykomlingen som på mycket kort tid har knuffat sig fram till fronten.

Kan Sevilla slå jättarna från Madrid på bortaplan?

Upplev matchen med egna ögon från Atletico-stadion Vicente Calderón och heja på ditt favoritlag i en miljö som slår allt. Vicente Calderón har rum för över 54.000 åskådare, och du kan bli en av dem! Om du vill se matchen live, tveka inte mer - köp dina biljetter till Atletico Madrid - Sevilla idag och säkra dina platser på läktaren! 


Information
Fecha y hora a confirmar

Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Atletico Madrid evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.