Se världens största K-Pop-band live med biljetter till Bangtan Boys

Det är knappast någon som missat megabandet Bangtan Boys från Sydkorea! De sju musikaliska och dansanta killarna i gruppen har de senaste åren tagit världen med storm och turnerar fortfarande från land till land, från arena till arena och uppträder på slutsålda konserter. Om du diggar denna typ av musik och inte vill missa en sekund av K-Pop yran får du inte missa att fixa biljetter till Bangtan Boys, eller BTS som de också är kända som. Slutsålt? Inte för dig! Här på StubHub kan du snabbt och lätt hitta biljetter till Bangtan Boys och se hur RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V och Jungkook tar över scenen på plats! 

Bli en del av succéhistorien och se Bangtan Boys live

Bangtan Boys (BTS) är bandet som blev sammansatt av det sydkoreanska underhållningsprogrammet Big Hit Entertainment. Efter detta debuterade killarna i Sydkorea 2013 med låten No More Dream från albumet 2 Cool 4 Skool och har sedan dess tagit världen med storm. Musiken är en blandning av elektronisk musik, hiphop och synth och gruppen är känd för sina synkade danssteg och koreografi, vilka kan få vem som helst att vilja dansa med från läktaren. 

Gruppen producerade flera kortare album innan de slog igenom med sitt första långalbum. Albumen O!RUL8,2? och Skool Luv Affair innehåller bara tio låtar vardera, där sången Boy in Love är den som har tagit mest plats i koreanska medier. 2014 släppte BTS sitt första kompletta album Dark and Wild med hitsingeln Danger. Samma år släppte också gruppen det japanska albumet Wake up, där de för första gången producerade helt nya låtar med japanska som huvudspråk. Det största genomslaget fick gruppen dock under 2015 i och med releasen av albumen The Most Beautiful Moment in Life Part 1 & 2, där andra delen hamnade på Billboard World Albums Chart. Bandet inledde också en av sina största turnéer, 2015 Live Trilogy Episode: The Red Bullet, som sålde tusentals biljetter runtom i världen. Missa inte chansen att sjunga med till dessa megahits du också med biljetter från StubHub, din marknadsplats för att köpa och sälja biljetter.

Biljetter till Bangtan Boys turné BTS World Tour: Love Yourself

Gruppen har blivit enormt stor både i Asien, Europa samt Nord- och Sydamerika, och det är kanske inte så konstigt: det är nämligen omöjligt att sitta still till Bangtan Boys musik! Sedans första turnén har killarna gett sig ut på 2017 BTS Live Trilogy Episode III: The Wings Tour och nu senaste BTS World Tour: Love Yourself där de bland annat kommer att riva loss de senaste hitsen DNA och Mic Drop vilka bland annat var remixade av Steve Aoki och featuring Desiigner. Se till att skaffa Bangtan Boys-biljetter här på StubHub och bli en del av K-pop fenomenet du också!

Populära konserter - Europa

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Populära konserter - Världen

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.