Camp Nou, Barcelona, Spanien

Barcelona - Celta de Vigo

La Liga är inne på säsongens andra halva, och vi har redan fått se ett stort antal matcher där resultaten varit både förväntade, överraskande och ibland rent ut sagt oförutsägbara. Ännu är det långt kvar innan vi sitter med slutresultaten, och det är flera viktiga möten kvar innan fansen kan andas ut. Biljetter till Barcelona - Celta de Vigo är några av de mest eftertraktade i La Liga, men som tur är hittar du alltid lediga platser här på Ticketbis. Se matchen den 05/03/2017 på Camp Nou - Barcas hemmaarena - och var med då några av världens skickligaste fotbollsspelare fintar, passar och gör mål mitt framför dina ögon! Ticketbis sitter på biljetterna, så boka redan nu för att säkra dina platser på läktaren.

Barcelona och Celta de Vigo är två av de mest omtyckta lagen just nu. För Sveriges del är det kanske inte så konstigt. Barca har länge legat i framkanten med spelare som Alex Vidal, Pique, Iniesta, Suarez och Lionel Messi. Det var också Zlatans hemmalag mellan 2009-2011, vilket ökade intresset för klubben ytterligare bland svenska fans. Celta Vigo började att få mer och mer uppmärksamhet i medierna i och med John Guidettis övergång till klubben år 2015. Det var faktiskt mot Barcelona som Guidetti satte sitt allra första Liga-mål, och hjälpte till att ta hem segern med 4-1 mot den spanska storklubben. 

Vill du vara med och se hur det går på plats, direkt från Camp Nou? Samla vännerna, familjen eller någon annan som uppskattar bra fotboll, och bege dig till Barcelona för att se en av de mest efterlängtade matcherna i spanska La Liga. Biljetter till Barcelona - Celta Vigo finns tillgängliga redan nu på Ticketbis, så vänta inte mer - boka dem redan idag, och säkra riktigt bra platser på läktaren i Camp Nou. 


Information
Fecha y hora a confirmar

Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Barcelona evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.