Barcelona

Nu kan du köpa biljetter till FC Barcelona på StubHub! Spanska La Liga har dragit igång, och det är med spänning vi väntar på att få se årets matchresultat. Barca har nu vunnit ligan två gånger i rad, och med en lång historia av goda resultat i flera av de stora internationella turneringarna, finns det mycket som tyder på att klubben har goda chanser även under denna säsong. Vill du se hur det kommer att gå i år? Med stadion Camp Nou som vittne, har du chansen att se dina favoritspelare direkt från arenan, och stötta ditt lag undre de allra viktigaste matcherna. Packa väskan för en weekendresa till Barcelona och passa på att se en match live med biljetter från StubHub!

Barcelona har hittills kammat hem 24 La Liga-vinster, 5 Champions League-pokaler, 10 Supercopas de España och 27 Copa del Rey. Det är kanske inte förvånande att laget har rankats som ett av världens absolut bästa i fotbollssammanhang! Med spelare som Aleix Vidal eller Pique i försvaret, Iniesta på mittfältet samt Suarez och Lionel Messi i toppen, är det få som inte håller med om att det är ett vinnande team. 

Barcelona gör sig redo för La Liga och Champions League

De som väljer att köpa biljetter till FC Barcelona har en unik möjlighet att se Barcelona i dess brinnande form, och det inte bara den spanska ligan som är aktuell:  i år kan du även se dem i Champions League! På StubHub kan du hitta biljetter till varje match, så välj det datum som passar dig bäst och gör dig redo för en oslagbar upplevelse på Camp Nou!

Barcas hemmastadion Camp Nou har plats för över 99 000 åskådare. Den byggdes redan under femtiotalet, och har sedan dess stått som vittne för en rad segrar, förluster och en hel del dramatik inom fotbollsvärlden. Om du vill se någon av Barcas bästa matcher, är det definitivt hemmamatcherna på Camp Nou som du ska satsa på. Stämningen inne på stadion är oslagbar, och tillsammans med tusentals andra hejande fans är det få gånger som fotboll känts så pass levande. Upplev Barcelonas matcher på plats med fotbollsbiljetter från StubHub, och boka in matchdatumet i kalendern redan nu. Du kommer inte att ångra dig!


Var

  • Alla
  • Spanien
  • USA
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Camp Nou, Barcelona, Spanien
Fecha y hora a confirmar
Från 70,59 USD 625,29 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 70,59 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio Cornella El Prat, Barcelona, Spanien
Hora y fecha por confirmar
Från 89,85 USD 795,83 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 89,85 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Camp Nou, Barcelona, Spanien
Fecha y hora a confirmar
Från 99,70 USD 883,13 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 99,70 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio de Gran Canaria, Las Palmas, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 237,34 USD 2 102,25 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 237,34 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Camp Nou, Barcelona, Spanien
Fecha y hora a confirmar
Från 100,10 USD 886,68 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 100,10 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vicente Calderón, Madrid, Spanien
Hora por confirmar
Från 383,91 USD 3 400,55 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 383,91 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
MetLife Stadium, East Rutherford, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Hard Rock Stadium, Miami Gardens, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.