Basket

Basket har blivit en av de mest populära sporterna i världen. Även om sporten är som mest utbredd i USA, har den även fått stort fäste i till exempel Australien, Nya Zeeland, Spanien, Italien, Filippinerna, Serbien och Montenegro. Om du letar efter biljetter för att se basket, har du kommit till rätt ställe! StubHub har basketbiljetter i alla dess former och prisklasser. Här hittar du allt från internationellt kända turneringar som NBA till lite mindre basketmatcher. Klicka runt för att hitta dina biljetter redan idag! 

I basket har varje lag fem spelare på plan som får bytas ut vid avblåsning. Olika kast ger olika antal poäng, beroende om det rör sig om straffkast eller om kastet utförs innanför eller utanför trepoängslinjen. Matcherna kan vara olika långa beroende på vilken liga som spelas. Det vanligaste formatet i Sverige är 4 x 10 minuter, medan matcherna brukar vara några minuter längre i USA. På StubHub kan du köpa biljetter och njuta av basket i en miljö där du upplever varje passning, mål och dribbling rakt framför dina ögon! Köp dina basketbiljetter redan idag på StubHub.


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.