Benfica

Här hittar du biljetter till Portugals och en av Europas största fotbollsklubbar: Benfica! Som flerfaldiga mästare i Primeira Liga (högsta divisionen i den portugisiska ligan) har de blivit så stora att de räknas som en av de klubbar som har störst antal supportrar i världen. Passa på att se en match live och köp Benfica biljetter snabbt och säkert här på StubHub!

Biljetter till Benfica i Primeira Liga och Champions League

Benfica, eller SLB (Sport Lisboa e Benfica), bildades i Lissabon i början av nittonhundratalet. Det är en av de absolut populäraste fotbollsklubbarna i Portugal, och tillsammans med Porto och Sporting är Benfica det enda laget som deltagit i Primeira Liga i varenda säsong. I år blir det extra mycket på agendan, då klubben är kvalificerad till både Primeira Liga och Champions League. Som tur är kan du hitta biljetter till Benfica och alla matcher som de spelar här på StubHub. Benfica har legat bra till i den portugisiska ligan i princip de tio senaste åren, och har  genom tiderna vunnit flera nationella och internationella turneringar, såsom:

  • 34 Portugisiska ligan
  • 25 Portugisiska cupen
  • 2 Champions League

Den svenske tränaren Sven-Göran Eriksson ledde Benfica till många ligasegrar i början av åttiotalet. Numera är det tränaren Rui Vítoria som måste få laget i trim inför säsongens utmaningar. Hemmaarenan Estádio da Luz, också kallad ”A Catedral” av fansen, byggdes år 2003 och ersatte då Benficas tidigate arena ”Da Luz”. Med plats för över 65 000 åskådare är det Portugals största fotbollsarena, och har därmed använts för flera större internationella sportevenemang, bland annat finalen i Champions League. Köp Benfica biljetter och besök Estádio da Luz för att se en av årets viktigaste matcher i direktsändning! Det finns inget som går upp mot att se professionell fotboll live, och med StubHub kan detta bli möjligt.


Var

  • Alla
  • Portugal
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Estádio da Luz, Lisboa, Portugal
A data e hora deste evento estão sujeitos a alterações.
Från 57,02 USD 511,48 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 57,02 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estádio da Luz, Lisboa, Portugal
A data e hora deste evento estão sujeitos a alterações.
Från 144,78 USD 1 298,69 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 144,78 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estádio do Bessa, Porto, Portugal
Från 161,42 USD 1 447,94 kr Det finns 38 biljetter kvar
Från 161,42 USD Det finns 38 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.