BIGBANG

Goda nyheter allesammans ... BIGBANG är än en gång på turné och biljetter till alla konserter finns äntligen att få tag på, här på Ticketbis! Vad väntar du på? Slösa inte en enda sekund till och köp dina BIGBANG-biljetter innan det är för sent. Gör dig redo inför en av de största K-Pop konserterna i år!

Efter den fantastiska succén som bandets Alive Galaxy Tour uppnådde år 2012, som dessutom var BIGBANGs första världsturné, är bandet nu mer uppspelt än någonsin och de kommer att turnera världen runt igen. Det sydkoreanska bandet består av fem superstjärnor som kallas Daesung, G-Dragon, Seungri, Taeyang och T.O.P och de är en del av YG Entertainment. Pojkbandet har släppt två koreanska och fyra japanska studioalbum och förbereder redan nästa utsläpp. Under 2011 återförenades bandet efter två år av uppehåll samt släppte en ny skiva under titeln "Tonight". Samma år blev BIGBANG nominerad för bästa "Worldwide Act" då de representerade Asia-Pacific-området under MTV Europe Music Awards, och de tog hem priset! Tack vare killarnas vackra röster samt kombinationen av de olika musikstilarna såsom K-pop, J-pop, hiphop, rock, dance, elektronisk och R&B, blev BIGBANG ett stjärnskott. Bandet har varit hållit ihop sedan dess och fått tusentals fans världen runt att dansa loss till musiken!

Det här är din chans att se dina favoriter uppträda live, så tveka inte och köp dina biljetter för att se BIGBANG här och nu! 


Var

  • Alla
  • Japan
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Seibu Prince Dome, Saitama, Japan
Från 183,60 USD 1 633,12 kr Det finns 24 biljetter kvar
Från 183,60 USD Det finns 24 biljetter kvar
Visa biljetter
Seibu Prince Dome, Saitama, Japan
Från 183,60 USD 1 633,12 kr Det finns 20 biljetter kvar
Från 183,60 USD Det finns 20 biljetter kvar
Visa biljetter
Kyocera Dome Osaka, Osaka, Japan
Från 200,29 USD 1 781,60 kr Det finns 20 biljetter kvar
Från 200,29 USD Det finns 20 biljetter kvar
Visa biljetter
Kyocera Dome Osaka, Osaka, Japan
Från 183,60 USD 1 633,12 kr Det finns 20 biljetter kvar
Från 183,60 USD Det finns 20 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.