Bruce Springsteen

Några av de mest eftertraktade konsertbiljetterna är onekligen de som ger tillträde till att se en av dagens största rockstjärnor: Bruce Springsteen! Artisten med tusentals fans världen runt beger sig ut på turné och du har chansen att gå på en av konserterna, men vänta inte alltför länge - biljetterna lär ta slut väldigt snabbt! På StubHub hittar du Bruce Springsteen biljetter till varje spelning, så klicka bara vidare och säkra din plats bland publiken. 

Så började Bruce

Bruce Frederick Joseph Springsteen blir ju inte kallad för The Boss utan skäl. Allt började med ett gitarrköp och sedan dess har musikkarriären gått spikrakt uppåt ända sedan 60-talet. Som låtskrivare inspirerades han av genren folkrock. The River, The Promise och Born in the USA är album som bidragit till smeknamnet. Då det förstnämnda firar 35-årsjubileum beger sig Bruce nu ut på The River Tour och du kan enkelt köpa biljetter till Bruce Springsteen 2016 här på StubHub för att bli en del av fenomenet! Då amerikanen besöker Sverige för att inta scenen på Ullevi i Göteborg är detta din chans att uppleva den oslagbara stämningen bland tusentals andra fans.

Biljetter till The River Tour 2016

Biljetterna till Bruce Springsteens konserter säljer fortfarande slut på nolltid då de är högt eftertraktade! Artisten inspirerar musiker och fans från världens alla hörn och han kommer förhoppningsvis att fortsätta göra det i många år framöver. Storstäder väntar spänt på att ta emot stjärnan och fansen är villiga att resa långt om det så krävs! Gå inte miste om chansen att se The Boss live och köp biljetterna här och nu, snabbt och säkert på StubHub. 


Var

  • Alla
  • USA
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Beacon Theatre, New York, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.