Bundesliga är tillbaka!

Ska du resa till Tyskland? I så fall borde du inte missa chansen att se landets prestigiösa Bundesliga! Passa på och köp biljetter på StubHub och upplev Tysklands högsta fotbollsdivision på plats tillsammans med tusentals andra fotbollsfans. Oavsett om du hejar på  Bayern München, Schalke 04 eller något annat av topplagen, hittar du biljetter till dina matcher här på StubHub. Du kommer inte att ångra dig!

Bayern München regerande mästare

Den Tyska Bundesligan började spelas säsongen 1963/1964 vilket innebär att turneringen har hållt igång i mer än  femtio år! På Bundesligas femtioårsjubileum såldes 500 000 säsongspass - vilket var ett klart rekord. Biljetter till Bundesliga säljs fortfarande flitigt till fans av tysk fotboll, och flera av de tyska klubblagen har slagit igenom stort internationellt. Enligt siffrorna är de bästa klubblagen Borussia Dortmund, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach samt Bayern München, som nu står som regerande mästare efter att ha vunnit förra säsongen av Bundesliga. 

Matchen mot Wolfsburg blev en kavalkad av mål för Bayerns del. Det första målet sattes av vänsterbacken David Alaba, och sedan fortsatte målen att strömma in: Lewandowski satte ytterligare två mål, följt av ett mål av Robben, Müller och slutligen Kimmich som satte slutresultatet 6-0. Med detta blev det omöjligt för rivalerna Leipzig att komma ikapp på poängtavlan, och det blev Bayern som tog hem vinsten i Bundesliga - för femte året i rad!

Vad kan hända i år? Kan Bayern München hålla ställningen, eller blir det något av de konkurrerande lagen som får äran att bryta Bayerns ledande ställning? Upplev allt på plats med Bundesliga biljetter från StubHub! Välj ditt favoritlag bland de 18 som deltar och köp dina biljetter snabbt och säkert på vår webbsida.

Rekommenderade matcher


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.