Bundesliga

Biljetter för att se tyska Bundesliga. Ska du resa till Tyskland? I så fall borde du inte missa chansen att se landets prestigiösa Bundesliga! Passa på och köp biljetter på StubHub och upplev Tysklands högsta fotbollsdivision. Den är en av Europas viktigaste fotbollsligor och förra säsongens segrare var Bayern Munich. Missa inte Tysklands bästa matcher med hjälp av våra Bundesliga biljetter!

Den Tyska Bundesligan började spelas säsongen 1963/1964 vilket innebär att turneringen har hållt igång i mer än  femtio år! På Bundesligas femtioårsjubileum såldes 500 000 säsongspass - vilket var ett klart rekord. Biljetter till Bundesliga kan gå åt snabbt även i år, så vänta inte alltför länge för att köpa dina biljetter! Enligt siffrorna är de bästa klubblagen Borussia Dortmund, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach samt Bayern München, där det sistnämnda laget har vunnit flest gånger med hela 24 titlar. 

Upplev fotboll i toppklass med Bundesliga biljetterna från StubHub! Det är snabbt, enkelt och säkert att köpa hos oss. Välj ditt favoritlag bland de 18 som deltar och köp biljetter innan det är för sent!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.