Champions League - Gruppspel

Fotbollsligan där de bästa klubblagen i Europa är med och spelar har äntligen börjat! Och självklart hänger StubHub på. Då vi är stora fotbollsfans har vi sett till att få tag på biljetter till de bästa matcherna, du kan hitta dina Champions League - Gruppspel biljetter här nedan och hänga med turneringen från början. Om du gillar fotboll lika mycket som oss, är detta något du inte kan missa! Köp biljetter till Champions League idag och njut av den bästa fotbollen live.

22 av lagen är direktkvalificerade från UEFA:s koefficientlista. Från Spanien är den regerande mästaren Real Madrid, som toppar denna lista. Därutöver är Sevilla, Atletico Madrid, och Barcelona också säkra till turneringen. Tre engelska lag, Leicester City, Arsenal, Tottenham och tre tyska lag, Bayern München, Dortmund, och Bayer Leverkussen är också inne i turneringen. Från Italien kan vi se lag som Juventus och Napoli, medan Frankrike bland annat presenterar Paris Saint-Germain och Lyon.

Stämningen på arenorna är oftast ännu bättre än i de nationella ligorna och underhållningen är av världsklass varje gång! Föreställ dig själv, sittande bland publiken... hör alla applåder och rop när favoritlaget gör mål! Det finns få saker som kan ge oss så pass mycket glädje eller sorg, spänning och gemenskap som en fotbollsmatch! Hur kommer turneringen att fortsätta? Köp dina Champions League biljetter och ta reda på det själv!

Överblick över matchdatum:

  • Första matchen: 13 - 14 september 2016 
  • Andra matchen: 27 - 28 september 2016 
  • Tredje matchen: 18 - 19 oktober 2016 
  • Fjärde matchen: 1 - 2 november 2016 
  • Femte matchen: 22 - 23 november 2016 
  • Sjätte matchen: 6 - 7 december 2016

Var

  • Alla
Det finns inga kommande evenemang för Champions League - Gruppspel än.
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.