Se Champions League på plats i år

En av världens mest prestigefyllda fotbollsturneringar med världens bästa fotbollslag är återigen i full gång. Nu när det dessutom står klart vilka lag som tagit sig vidare till åttondelsfinalerna kan vi återigen konstatera att säsongen för Champions League 2017-2018 innefattar de absolut bästa klubblagen i Europa som möter varandra för att kämpa om den efterlängtade förstaplatsen. Trycket på Champions League-biljetter är alltid högt så missa inte din chans att säkra dina biljetter i tid. Vill du vara med på plats och uppleva denna anrika turnering genom att se en åttondelsfinal, kvartsfinal, eller varför inte själva Champions Leaguefinalen? StubHub har ett brett utbud av biljetter till alla matcher i Champions League, så att du lätt ska kunna välja en match som passar just dig. Säkra dina platser redan idag för att se ditt favoritlag live och gör dig redo för fotboll i världsklass.

Biljetter för att se matcher med världens bästa fotbollslag 

Champions League har funnits sedan mitten på 50-taletdå endast sjutton lag deltog i tävlingen. Hela 26 säsonger senare är det idag 32 lag som tävlar i gruppspelen: 10 från tidigare års Champions League, och 22 som kvalificerats från andra turneringar. Lagen lottas in i åtta grupper (fyra lag i vardera) och de bästa lagen blir sedan kvalificerade till nästa fas – åttondelsfinalerna – följt av kvartsfinalerna, semifinalerna och slutligen den stora finalen. Finalen är det mest sedda sportevenemanget i hela världen, med miljontals tv-tittare och flera tusentals människor som väljer att köpa biljetter till Champions League och se matcherna live.

Nu när det står klart vilka lag som tagit sig till åttondelsfinalerna och det är inte oväntat topplag som Barcelona, Bayern München, Benfica, Roma, Tottenham, Manchester United och Juventus är några exempel på lagen som får fortsätta att spela om guldet och så klart det lag som vunnit turneringen flest gånger, Real Madrid. Laget har hittills vunnit hela tolv gånger – och står också som regerande mästare efter vinsten mot Juventus förra säsongen. 

Åttondelsfinalerna till Champions League

Åttondelsfinalerna spelas 13/14 och 20/21 februari samt 6/7 och 13/14 mars. Grupptvåorna inleder dubbelmötena på hemmaplan och matcherna som spelas är:

  • Juventus-Tottenham
  • FC Basel-Manchester City
  • FC Porto-Liverpool
  • Sevilla-Manchester United
  • Real Madrid-PSG
  • Sjachtar Donetsk-Roma
  • Chelsea-FC Barcelona
  • Bayern München-Besiktas

Oavsett vilket lag du håller på i La Liga, Bundesliga, Serie A eller Premier League får du nu chansen att fixa biljetter via StubHub för att se ditt favoritlag live.

Vilka slags biljetter till Champions League kan jag hitta på StubHub?

Biljetter till Champions League är alltid lika eftertraktade, och Champions League säsongen 2017-2018 är inget undantag. Turneringen växer i popularitet allt eftersom de kvalificerade klubblagen avancerar, och den så kallade fotbollsturismen där fans väljer att åka utomlands för att stötta sitt lag ökar. Denna säsong kommer finalen att gå av stapeln i Kiev, Ukraina, och förväntningarna är höga på lagen. Ofta är det väletablerade spanska lag som Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid som lockar, men allt fler svenskar väljer också att se lag som Juventus, Bayern München och andra lag i den italienska respektive tyska ligan. Och faktum är att det är få som vill gå miste om chansen att se spelare som Messi, Cristiano Ronaldo och Luis Suarez i sin fulla prakt på stadion.

Här på StubHub hittar du flera olika typer av biljetter. Du kan välja mellan allt från VIP-biljetter till biljetter på första raden, längre bak eller direkt bakom något av målen. Priserna varierar beroende på den prissättning som anges av säljaren. Biljetterna köper du i några enkla steg på bara några minuter på vår webbsida. Säkra dina platser redan nu och upplev Champions League live tillsammans med resten av publiken!Lagen i Champions League


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.