Äntligen finns en sida där du kan köpa Champions League biljetter snabbt och säkert: Ticketbis! En av världens mest prestigiösa fotbollsturneringar närmar sig, och de absolut bästa klubblagen i Europa möter varandra för att kamma hem den efterlängtade CL-trofén. Missa inte chansen att uppleva allt på plats!

Turneringen har funnits sedan mitten på 50-talet och har sedan dess skrivit historia och inte mindre lagen som spelar, som till exempel Real Madrid som vunnit hela 11 gånger! Förra säsongens final spelades i San Siro i Milano, då Real Madrid mötte Ateltico Madrid. I år blir det Principality Stadium i Cardiff, Wales som får stå som värd för turneringen.

Årets Champions League-biljetter kommer vara lika svåra att få tag på som vanligt, om inte mer. Fotbollsintresset växer alltmer varje dag, och klubblagen som spelar kommer inte att göra publiken besviken! Slösa inte mer tid och köp dina biljetter till Champions League redan idag!

Se fantastiska spelare som Messi, Cristiano Ronaldo och många fler kämpa på planen för att stå som ”Europas mästare”. Dessa namn är bara några få som bygger upp turneringens spänning och bidrar till spel i toppklass. Finalen är en av de mest förväntade i fotbollssammanhang, vad som helst kan hända! Missa inte chansen att se allt mitt framför dina ögon, Champions League 2016/17 är här och du kan köpa biljetterna på Ticketbis.

Populära matcher
Lagen i Champions League


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.