Se Champions League på plats i år

Äntligen finns en sida där du kan köpa Champions League biljetter snabbt och säkert: StubHub! En av världens mest prestigiösa fotbollsturneringar är tillbaka, och de absolut bästa klubblagen i Europa möter varandra för att kämpa om den efterlängtade förstaplatsen. Vill du vara med på plats? StubHub har ett brett utbud av biljetter till alla matcher i Champions League, så att du lätt ska kunna välja en match som passar just dig. Säkra dina platser redan idag och gör dig redo för spänningen då spelarna rusar ut på planen!

Turneringen har funnits sedan mitten på 50-talet, då endast sjutton lag deltog i tävlingen. Idag är det 32 lag som tävlar i gruppspelen: 10 från tidigare års Champions League, och 22 som kvalificerats från andra turneringar. Lagen lottas in i åtta grupper (fyra lag i vardera) och de bästa lagen blir sedan kvalificerade till nästa fas – åttondelsfinalerna – följt av kvartsfinalerna, semifinalerna och slutligen den stora finalen. Finalen är det mest sedda sportevenemanget i hela världen, med miljontals tv-tittare och flera tusentals människor som väljer att köpa biljetter till Champions League och se matchen live. Det lag som vunnit turneringen flest gånger är Real Madrid – hittills tolv gånger – och laget står också som regerande mästare efter vinsten mot Juventus förra säsongen.

Vilka slags biljetter till Champions League kan jag hitta på StubHub?

Årets Champions League biljetter ser ut att kunna bli lika svåra att få tag på som vanligt. Turneringen växer i popularitet allt eftersom de kvalificerade klubblagen avancerar, och den så kallade fotbollsturismen där fans väljer att åka utomlands för att stötta sitt lag ökar. Ofta är det väletablerade lag som Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid som lockar, men allt fler svenskar väljer också att se lag som Juventus, Bayern München och andra lag i den italienska respektive tyska ligan. Och faktum är att det är få som vill gå miste om chansen att se spelare som Messi, Cristiano Ronaldo och Luis Suarez i sin fulla prakt på stadion.

På StubHub hittar du flera olika typer av biljetter. Du kan välja mellan allt från VIP-biljetter till biljetter på första raden, längre bak eller direkt bakom något av målen. Priserna varierar beroende på den prissättning som anges av säljaren. Biljetterna köper du i några enkla steg på bara några minuter på vår webbsida. Säkra dina platser redan nu och upplev Champions League live tillsammans med resten av publiken!Lagen i Champions League


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.