Cirque du Soleil

Få saker är så spännande som att gå på cirkus! Med biljetter till Cirque du Soleil har du möjlighet att se en av världens största och mest omtalade cirkusföreställningar live. Glöm kullerbyttor och tråkiga partytricks - på Ciruqe du Soleils föreställningar får du se några av världens mest skickliga akrobater och dansare utföra både vågade och konstnärliga trick som nuddar gränsen till magi. Välj den show som du tycker bäst om och boka dina Cirque du Soleil biljetter på stört!

Cirque du Soleil bildades i Quebec, Kanada under åttiotalet, då kallade "Les Échassiers", eller Vadarna på franska. Efter uppträdandet under det 450:e årsfirandet av Jacques Cartiers resa till Kanada, blev Cirque du Soleil officiellt en succé. Idag räknas de som den största producenten av teater- och cirkusföreställningar i världen, med miljontals åskådare varje år. Cirkusen har varit på turné konstant sedan grundandet, och även i år finns biljetter till flera av Cirque Soleils shower tillgängliga på StubHub. Det är många som har efterfrågat biljetter till Cirque du Soleil i Sverige, och vi på StubHub håller ögonen öppna för att fixa biljetter så snart ett sådant evenemang finns tilllgängligt. Tills dess, passa på att titta på vårt breda utbud av Cirque du Soleil biljetter och besök något av de närliggande länderna för en upplevelse utöver det vanliga.

Ta chansen att se en levande, genuin och färgsprakande show där varje trick får dig att flämta till av förvåning. Boka dina platser redan idag!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.