Die Antwoord

Letar du efter biljetter till Die Antwoord? Den sydafrikanska hiphopgruppen från Kapstaden är tillbaka med nya konsertdatum, och du kan givetvis hitta dina biljetter på Ticketbis! Passa på att se en av de coolaste grupperna inom rave och alternativ hiphop just nu, och njut av en spektakulär upplevelse som aldrig kan bli så bra som när det är live!

Efter releasen av debutalbumet $O$ år 2009, har Die Antwoord kommit att bli ett namn på världskartan. Gruppen har uppträtt med världsartister som Marilyn Manson, Jack Parow, Leon Botha och Teese, och samlat på sig miljontals fans från alla håll och kanter. Gruppen har hittills släppt fyra studioalbum. Det senaste, "Mount Ninji and da Nice Time Kid", hamnade på andraplats både på New Zealand Heatseekers Albums (RMNZ), UK Independent Albums och US Independent Albums. Den låg också etta på US Top Dance/Electronic Albums (Billboard) under flera veckor. Musiken beskrivs som en blandning av rap, hiphop och rave med en alternativ inriktning, och kanske är det gruppens unika sound och musikstil som har fångat så många människors intresse. Just nu finnns Die Antwoord biljetter för flera olika datum och städer, så du kan lätt välja ur vårt breda utbud av konsertbiljetter för att hitta de biljetter som passar just dina önskemål. Upplev Die Antwoord live tillsammans med resten av fansen, och dansa med till dina absoluta favoritlåtar på plats från någon av världens alla arenor! Vi på Ticketbis fixar dina biljetter snabbt och enkelt på bara några minuter.


Var

  • Alla
  • Danmark
  • Frankrike
  • Spanien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Tusindårsskoven, Odense, Danmark
Partout tickets for the whole festival June 22 - 24 (hour to be confirmed)
Från 427,55 USD 3 797,19 kr Det finns 36 biljetter kvar
Från 427,55 USD Det finns 36 biljetter kvar
Visa biljetter
Kobetamendi, Bilbao, Spanien
El abono es válido para los tres días del festival: 6, 7 y 8 de julio de 2017.
Från 113,22 USD 1 005,58 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 113,22 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Esplanade du Lac, Aix Les Bains, Frankrike
PHOENIX, DIE ANTWOORD, AIRBOURNE, KERY JAMES...
Ej tillgängliga
Ej tillgängliga
Esplanade du Lac, Aix Les Bains, Frankrike
JAMIROQUAI, PHOENIX, STING, JUSTICE, JULIEN DORÉ, PONE, ARCHIVE, DIE ANTWOORD, AIRBOURNE, IBRAHIM MAALOUF, THE LUMINEERS, KUNGS, KERY JAMES, LEE FIELDS, PETIT BISCUIT, LP, VIANNEY...
Ej tillgängliga
Ej tillgängliga
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.