Disney on Ice

Nu kommer det ögonblick som både barn och vuxna har väntat på : Disney on Ice! Se dina favoritkaraktärer från Disneyfilmerna då de glider fram på isen, och upplev den magiska känslan som bara Disney kan trolla fram. Köp dina Disney on Ice biljetter redan nu på StubHub och dröm dig bort till sagornas värld tillsammans med dem som du tycker allra bäst om!

Biljetter till Disney on Ice är en perfekt present till barnen, syskonbarnen eller någon annan som du vill överraska med en alldeles speciell upplevelse. Under föreställningen får du tillfälle att se hur figurer som Skönheten och Odjuret, Aladdin och karaktärerna från Frost susar förbi mitt framför dina ögon med en uppvisning som slår det mesta inom konståkning. Och det är inte bara de yngsta som glädjs åt denna underhållande show. Även äldre generationer uppskattar att få återuppleva sina barndomsminnen och kastas tillbaka till berättelser från förr. Den allra första Disneyfilmen, Snövit, gjordes faktiskt redan år 1920! Med biljetter till Disney on Ice kan du njuta av ett av de mest populära familjeevenemangen på plats från någon av arenorna runtom i världen. Sverige, Frankrike, England eller kanske USA? Du bestämmer! Boka dina biljetter redan nu på StubHub och säkra dina platser tillsammans med resten av publiken!

StubHub har ett brett utbud av såväl Disney on Ice biljetter som biljetter till andra typer av evenemang. Vi fixar dina biljetter snabbt, enkelt och säkert, så passa på att titta på vårt breda biljettutbud!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.