Wembley Stadium, London, Storbritannien

EFL Cup Final 2017

Se den stora finalen i engelsk fotboll med biljetter till EFL Cup Final 2017! England är känt för sina proffsiga fotbollsspelare, och matcherna i engelsk fotboll är några av de mest populära i världen sett till antal åskådare. Wembley Stadium kommer att vara fullpackat, så se till att boka dina platser i tid och gör dig redo för match där stämningen är på topp den 26 februari 2017. Du vill väl inte missa hur det går?

EFL Cup, tidigare kallat Football League Cup, är en årlig turnering där alla 92 klubbar från Premier League och English Football League deltar. Regerande mästare är Manchester City, som vunnit titeln fyra gånger, men det är favoriten Liverpool som har vunnit cupen flest gånger: klubben har tagit hem hela åtta EFL-troféer. Med biljetter till EFL Cup Finalen 2017 kan du se hur de två slutgiltiga finalisterna möts för att göra upp om vinsten på planen i Wembley Stadium. Stämningen kommer att vara på topp, så ta med dig ditt bästa humör och njut av förstklassig fotboll som man ska – live! Vilket lag tror du kommer att ta hem vinsten? Boka biljetterna snabbt och säkert på Ticketbis – din webbportal för biljettförsäljning till live-evenemang. 


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra EFL Cup evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.