Göta Lejon, Stockholm, Sverige

Elvis Costello Stockholm

Elvis Costello kommer till Sverige! Den 22 februari 2017 står scenen på Göta Lejon redo för den internationella sångaren och låtskrivaren, och du kan redan nu köpa biljetter till Elvis Costellos konsert i Stockholm på Ticketbis. Låt dig ryckas med i musiken från förr och sjung med till dina favoritlåtar tillsammans med resten av åskådarna!

Som en av pionärerna inom punkgenren, har Elvis Costello banat väg för flera andra artister inom den brittiska musikindustrin. Från debutalbumet ”My Aim is True”, till nyare utgåvor som ”The Juliet Letters”, ”The Delivery Man” och ”National Ransom”, har världsartisten tagit världen med häpnad, och låtarna ”She”, "Alison” och ”Less Than Zero” har fyllt många människors hem med toner som numera är välbekanta för de flesta. I februari intar han scenen på Göta Lejon i Stockholm, efter ett kort besök i den finska huvudstaden, som blir först ut med att ta emot artisten 2017. Artisten stannar sedan kvar i Norden ända in i mars månad, så passa på att se honom live då du har chansen! Som vanligt sitter Ticketbis på biljetterna, och Elvis Costello i Stockholm är inget undantag. Besök Medborgarplatsen och boka dina konsertbiljetter redan nu för en speciell livekonsert med Elvis Costello!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Elvis Costello evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.