Elvis Costello

Ticketbis har biljetter till Elvis Costello! Den brittiske sångaren och låtskrivaren ger sig ut med nya spelningar, och du har chansen att vara en i publiken. Lyssna till några av Costellos mest kända klassiker live och sjung med till dina favoritlåtar genom att boka biljetter här på Ticketbis. 

Elvis Costello började att producera musik redan på sjuttiotalet. Debutalbumet ”My Aim is True” gavs ut år 1977och sångaren slog igenom med låtarna ”Alison”, ”Less Than Zero” och ”Miracle Man”.  Idag är han kanske mest känd för låten ”She”, som spelades in för den romantiska komedin Notthing Hill med Julia Roberts  år 1999. Han räknas som en av pionärerna inom den tidiga punkrörelsen i Storbritannien, och har fortsatt att leverera egenproducerat material inom punkgenren ända in på tvåtusentalet. Genom tiderna har han samarbetat med andra stora musiker som Paul Mc Cartney, Billie Joe Armstrong och Bruce Springsteen. Vill du se den brittiske världsartisten live? Köp biljetter till Elvis Costello här på Ticketbis redan idag, och se någon av konserterna direkt från arenan! Ticketbis fixar dina konsertbiljetter snabbt och säkert, så oroa dig inte om biljetterna är slutsålda hos ditt försäljningsställe. Välj biljettyp och säkra dina platser bland resten av publiken redan idag!


Var

  • Alla
  • Storbritannien
  • Sverige
  • Tyskland
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande evenemang i Sverige

Göta Lejon, Stockholm, Sverige
Från 189,16 USD 1 680,00 kr Det finns 8 biljetter kvar
Från 189,16 USD Det finns 8 biljetter kvar
Visa biljetter

Kommande internationella evenemang

RuhrCongress Bochum, Bochum, Tyskland
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Laeiszhalle, Hamburg, Tyskland
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Festival Theatre Edinburgh, Edinburgh, Storbritannien
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
The Bridgewater Hall, Manchester, Storbritannien
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Sheffield City Hall, Sheffield, Storbritannien
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.