Upplev Europa League Live

Nu är Europa League är i full gång är det många som är på jakt efter biljetter för att se några av Europas bästa lag mötas på planen. Vill du också uppleva en match i Europa League kan du redan idag hitta biljetter som passar just dig och enkelt fixa dina platser här på StubHub. Nu när denna säsong fortsätter att bjuda på spännande matcher har du fortfarande tid att se riktiga topplag så som Arsenal, Salzburg, Atletico Madrid och Marseille göra upp om titeln i Europa Laegue.

Biljetter till Europa League 

Turneringen Europa League är den näst största fotbollsturneringen i Europa för klubblag. Europa League anordnas varje säsong, där vissa klubblag som inte lyckats kvala inför Champions League (plus de som kvalat men hamnar 3:or i ligans gruppspel) möter varandra.  I år är det flera stora topplag som kvalat in, och det har hittills varit en riktigt spännande säsong med en massa actionfyllda matcher. Nu när kvartsfinalerna av Europa League är igång, och första omgången har spelats står det klart vilka lag som kämpar om att ta sig vidare. Även om Östersund till exempel bjöd på starkt motstånd mot Arsenal, så räckte det inte hela vägen. Nu gäller det istället att blicka framåt och hitta ett favoritlag bland de återstående kämparna:Atletico Madrid, Marseille, Arsenal och Salzburg. Med kvartfinalsomgången avklarad och lottningen färdig står det nu klart hur matcherna i semifinalen kommer att spelas. En riktig fotbollsfest med andra ord. Oavsett om du vill ta chansen att en semifinal, eller självaste finalen så har du hamnat rätt. Missa inte din chans att se dessa historiska matcher live samtidigt som du hejar fram ditt favoritlag på plats. Här på StubHub kan du snabbt och enkelt hålla utkik efter och klicka hem dina biljetter till Europa League!

Manchester United står som regerande mästare

Under förra säsongen fick vi möjlighet att se både John Guidetti i Celta Vigo och Zlatan Ibrahimovic i Manchester United! Även om Guidetti inte tog sig hela vägen fram, fick vi under största delen av turneringen se Zlatan sätta flera mål som bidrog till ett flertal vinster i ligan. Manchester United tog sig hela vägen till finalen i Stockholm, och trots att Zlatan skadade sig lagom till finalmatchen, var det en fullproppad Friends Arena under finaldagen i Stockholm. Efter många spännande matchminuter var det slutligen Manchester United som tog hem vinsten med 2-0 mot storlaget Ajax.

Vad kan hända under kommande säsong? Passa på att enkelt köpa eller sälja Europa League biljetter här på StubHub - din plattform för försäljning av biljetter till de största live-evenemangen just nu!

Kommande Matcher

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Klubblag


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.