Tänk dig stämningen på anläggningen när två av Europas bästa klubblag möts för att vinna titeln, stående bland publiken där alla fans skriker, sjunger, klappar och gråter? Nu har du chansen! Om du gillar fotboll är detta något för dig: Ticketbis har fått tag på biljetter till Europa League!

Turneringen hette tidigare Uefacupen, och den är den näst största fotbollsturneringen i Europa för klubblag. UEFA Europa League anordnas varje säsong, där vissa klubblag som inte lyckats kvala inför Champions League (plus de som kvalat men hamnar 3:or i ligans gruppspel) möter varandra. Sedan turneringes början har lag som som PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur och Sporting varit nästan en självklar del av turneringen. I årets kvalificering får vi bland annat se tyska Shalke 04, Athletic Bilbao, Inter, Milan, Celta de Vigo och Manchester United. Det innebär att vi har möjlighet att se både Zlatan Ibrahimovic och John Guidetti spela i årets Europa League! Gruppspelen pågår mellan den 15 septemer och 8 december, och flera matcher ska spelas både på borta och hemmaplan innan det bestäms vilka som går vidare till nästa steg. Det kommer att finnas massor av Europa League biljetter till försäljning, så det är bara att välja och vraka mellan de olika matcherna för att hitta det som passar just dig.

Europa League Finalen i Stockholm

Europa League Finalen 2017 kommer att hållas den 24 maj på Friends Arena i Stockholm. 50.000 Europa League Final biljetter kommer att finnas till försäljning, och vi på Ticketbis kommer såklart att ha biljetter till dig och dina vänner. Friends Arena öppnade för första gången 2009 och har sedan dess fungerat som nationalarena för det svenska landslaget. Räknat som en av Nordens största arenor är det flera stora sportevenemang som har ägt rum just på Friends Arena, och Europa League finalen är inget undantag. Upplev spänningen när ditt lag går vidare med Europa League biljetter från Ticketbis!

Populära matcher


KlubblagVi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.