Upplev Europa League Live

Tänk dig stämningen på anläggningen när två av Europas bästa klubblag möts för att vinna titeln, stående bland publiken där alla fans skriker, sjunger, klappar och gråter? Nu har du chansen! Om du gillar fotboll är detta något för dig: StubHub har fått tag på biljetter till Europa League!

Turneringen hette tidigare Uefacupen, och den är den näst största fotbollsturneringen i Europa för klubblag. UEFA Europa League anordnas varje säsong, där vissa klubblag som inte lyckats kvala inför Champions League (plus de som kvalat men hamnar 3:or i ligans gruppspel) möter varandra. Sedan turneringes början har lag som som PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur och Sporting varit nästan en självklar del av turneringen. I år är det flera stora topplag som kvalat in, och det ser ut att kunna bli en riktigt spännande säsong. Vill du vara med och heja på ditt favoritlag på plats? Det kommer att finnas massor av Europa League biljetter till försäljning, så håll ögonen öppna för de kommande kamperna! Biljetter till Europa League fixar du snabbt och säkert här på StubHub.

Manchester United står som regerande mästare

Under förra säsongen fick vi möjlighet att se både John Guidetti i Celta Vigo och Zlatan Ibrahimovic i Manchester United! Även om Guidetti inte tog sig hela vägen fram, fick vi under största delen av turneringen se Zlatan sätta flera mål som bidrog till ett flertal vinster i ligan. Manchester United tog sig hela vägen till finalen i Stockholm, och trots att Zlatan skadade sig lagom till finalmatchen, var det en fullproppad Friends Arena under finaldagen i Stockholm. Efter många spännande matchminuter var det slutligen Manchester United som tog hem vinsten med 2-0 mot storlaget Ajax.

Vad kan hända under kommande säsong? Passa på att enkelt köpa eller sälja Europa League biljetter här på StubHub - din plattform för försäljning av biljetter till de största live-evenemangen just nu!


KlubblagVi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.