F1 Österrike

Letar du efter biljetter till Formel 1 Österrike? För två år sedan återvände motorsportsvärldens viktigaste turnering till Österrike efter 11 år av frånvaro. Välkomnandet var så pass lyckat att Österrike återigen kommer att ta emot Grand Prix i Formel 1. Missa inte den här omgången i magnifika Spielberg, och köp biljetter till F1 Österrike! Skynda dig innan det är för sent och upplev en av de mest spännande sporterna den 18:e, 19:e, 20:e och 21:a juni.

Den här banan, även kallad för A1 Ring, är 4,3 km lång ligger i Spielberg. Anläggningen började ta emot storslagna tävlingar på slutet av 90-talet och dess form har inte ändrats mycket fram till idag. Legender som Alain Prost, Michael Schumacher och Mika Hakkinen har skrivit historia på den här banan. De som lyckades få tag på biljetter till Österrikes GP förra året fick se hur Nico Rosberg, Lewis Hamilton och Valtteri Botas klev upp på podiumet, då tysken från Mercedes stall var först att komma över mållinjen. Den här gången är det din chans att se dem tävla live på den här makalösa banan! Njut av sporten på det bästa sättet och köp biljetter till Österrikes Grand Prix i Formel 1 2017.


Var

  • Alla
  • Österrike
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Red Bull Ring, Spielberg, Österrike
Från 519,70 USD 4 574,66 kr Det finns 8 biljetter kvar
Från 519,70 USD Det finns 8 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.