Formel 1

Letar du efter biljetter till Formel 1? Då kan du hitta dem här! Formel 1 är den mest prestigefyllda motorsporten i världen. Det är den högsta klassen av biltävling och en av de mest sedda bilsporterna på jorden. För några år sedan hölls de flesta tävlingarna i Europa, men idag äger flera rum i de olika världsdelarna. F1 körs på tjugo olika banor och varje tävling benämns Grands Prix, GP, där förare och konstruktörer kan vinna poäng i de båda klasserna, som sedan summeras för att avgöra vinnare för respektive säsongs Formel 1-VM. Bakom varje GP står världskända stall som Ferrari, Red Bull, McLaren-Honda och Mercedes. Få motorer bullrar som dessa - köp biljetter för att se F1 på plats och upplev spänningen!

Lewis Hamilton, Fernando Alonso och Mark Weber är några av förarna som blivit legender inom motorsporten. Regerande världsmästaren är Nico Rosberg, som tog hem VM-titeln efter en intensiv rivalitet med Hamilton under hela säsongen. Vem tror du kommer att lyckas kamma hem flest poäng i år? Säkra din plats bland publiken för att bli den första som ser vem som kör över mållinjen. När förarna tävlar är varje sekund kritisk och såklart otroligt spännande. Om du gillar motorsport är detta något du inte kan missa – klicka vidare och köp de bästa biljetterna till Formel 1 2017 på StubHub.


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.