Frost

Den oscarsbelönade filmen tog både barn och vuxna med storm vid biopremiären i Sverige. Sedan dess har den givit upphov till både konståkningsföreställningar och teaterpjäser, och även på StubHub hittar du biljetter till Frost och de olika liveföreställningarna som är på gång just nu. Följ med Elsa, Anna, Kristoffer, Prins Hans och snögubben Olaf på ett spännande äventyr baserat på Disneys världsomspännande succésaga, och lär känna karaktärerna på plats i en stad nära dig!

Frost: handling

Systrarna Elsa och Anna lever vad som ser ut att vara ett vanligt liv som prinsessor i kungariket Arendal. Men kungafamiljen bär på en mörk hemlighet: Elsa har magiska krafter som gör att allting som hon rör vid fryser till is. Efter en hemsk olycka när hon leker med lillasystern Anna, bestämmer föräldrarna att Elsas krafter måste hållas i schack, och prinsessan får tillbringa resten av sin uppväxt innanför slottets väggar. Men en dag uppdagas prinsessans hemlighet, och Elsa blir tvungen att fly undan slottet, kungariket och sitt förflutna: ett beslut som leder in systrarna på ett äventyr fullt av spänning, nya bekantskaper, kärlek och vänskap. 

Frost är en berättelse om vänskap, kärlek och vikten av att vara sig själv. Med ett budskap som talar för att inte hålla tillbaka sina känslor, anses Frost vara en av Disneys mest stärkande filmer för unga tjejer.   

En oscarsbelönad succé

Filmen blev den bäst säljande animerade filmen på svensk bio under året som den visades, och den bäst säljande filmen i hela Sverige under 2014. Den har blivit en enorm succé världen över, och har omtalats som ett av Disney's största mästerverk genom tiderna. Efter en lång rad av nomineringar, vann filmen två Oscars vid Oscarsgalan 2014 för Bästa animerade film och Bästa sång ("Slå dig fri", eller "Let it go" på engelska). Filmen har också vunnit en Golden Globe för Bästa animerade film, och musiken har nominerats till flera olika musikgalor som Grammygalan, Annie Awards och Sattelite Awards. Vill du också uppleva magin från sagan om de två prinsessorna? Köp biljetter till Frost och se en föreställning live tillsammans med hela familjen!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.