Hovet, Stockholm, Sverige Grupp eller företag?

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Gorillaz evenemang


Gorillaz Stockholm

Vill du se Gorillaz direkt från Hovet? Efter ett sju år långt uppehåll är den virtuella rockgruppen från Storbritannien tillbaka med ett nytt album, vilket också innebär nya konsertdatum. Den 6 november 2017 kan du se showen från Hovet i Stockholm, och StubHub har givetvis fått tag på lediga platser. Intresserad? Köp biljetter till Gorillaz Stockholm och förbered dig på en underhållande kväll!

Det omtalade bandet Gorillaz bildades med avsikten att göra MTV:s musikvideor mer intressanta. Bandet ville sticka ut från den mängd av artister och rockband som redan existerade på den internationella marknaden med ett eget unikt koncept: ett rockband bestående av tecknade figurer. Idén slog igenom stort, och efter releasen av deras första hit "Clint Eastwood" har Gorillaz blivit ett bestående koncept i såväl alternativa som mer kontroversiella musiksammanhang.

Efter releasen av albumet "The Fall" har det varit relativt tyst kring Gorillaz - fram till nu. I slutet av april släpptes nämligen det nya studioalbumet "Humanz", där gruppen bland annat berör politiska teman, som i låten "We got the power". Albumet släpptes både digitalt, som standard och som vinyl, och förväntas slå igenom stort för de fans som väntat på nytt material från gruppen under de senaste sju åren. 

Under konserten i Stockholm får du uppleva den allra senaste musiken från Gorillaz, och med stor säkerhet får du även chansen att återuppleva några av deras kända hits från bandets tidiga epok. Missa inte att fixa dina biljetter redan nu och säkra din plats på Hovet!

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Gorillaz Stockholm

Hovet

  • Stockholm
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.