Granada

Letar du efter biljetter till Granada? Då har du kommit rätt! StubHub har Granada biljetter till alla lagets aktuella matcher för nuvarande säsong. Klicka bara runt på vår hemsida för att välja mellan de olika kategorierna och hitta biljetterna som passar just dig och ditt sällskap!

Granada Club de Fútbol, eller bara ”Granada”, är en spansk fotbollsklubb som hör till regionen Granada i Andalusien. Klubben grundades i början av 30-talet och spelar i Spaniens högsta division i fotboll: La Liga. Laget har ännu inte tagit hem någon titel, och kom på plats sexton i förra säsongen. Kommer de att kunna klättra högre i ranking i år? Ta reda på det själv genom att köpa biljetter till Granada och se någon av årets matcher live! Hemmaarenan Nuevo Los Cármenes rymmer upp mot 22 000 åskådare och kommer att vara späckad då Granada har sina hemmamatcher. Köp biljetter för att se dem direkt från läktaren på Nuevo Los Cármenes, eller stötta  dem under deras bortamatcher mot andra lag i La Liga. StubHub har biljetter till Granadas alla matcher och mycket, mycket mer. Upplev professionell fotboll live i en miljö där tusentals andra fans delar samma känsla och stolthet för laget. Köp biljetter i dag! 


Var

  • Alla
  • Spanien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 261,70 USD 2 311,55 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 261,70 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio El Sadar, Pamplona, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 69,21 USD 611,29 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 69,21 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 185,22 USD 1 636,01 kr Det finns 80 biljetter kvar
Från 185,22 USD Det finns 80 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.