Hahnenkamm-Rennen

Är du ett fan av skidåkning, eller gillar du känskan av att stå och heja i backarna? Med biljetter till Hahnenkammrennen 2017 kan du se en av de största årliga tävlingarna inom alpin skidsport. Super G, störtlopp eller slalom? Du väljer! Köp biljetter till en eller alla tre av dagarna, och se den gren som du gillar allra bäst inom skidsport. 

Hahnenkammrennen har anordnats sedan trettiotalet, och hålls årligen i staden Kitzbühel i Österrike. Det är en av de störtsa skidtävlingarna som finns inom alpinsport, och sägs ha några av de mest utmananande backarna vad gäller störtlopp: skidåkarna kan komma upp i så mycket som 140 km i timmen! Det längsta avståndet för hoppen för elitåkare ligger på mellan 50-80 meter, och alla tävlingar körs i backarna på Hahnenkamm, ett berg väster om Kitzbühel. Låter det spännande? Gör dig redo för en helg med mycket fart, teknik och spänning in i det sista! Biljetter till Kahnenkammrennen kan du köpa redan idag, så passa på att boka dina platser medan det  finns tillgängliga biljetter. Se dina favoritåkare i en riktigt häftig sportgren där allt kan hända! Ticketbis har biljetter till de allra största och mest omtyckta skidtävlingarna i världen. Du bokar dem lätt och smidigt på vår hemsida.


Var

  • Alla
  • Österrike
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Hahnenkammrennen, Kitzbühel, Österrike
Från 86,41 USD 773,73 kr Det finns 8 biljetter kvar
Från 86,41 USD Det finns 8 biljetter kvar
Visa biljetter
Hahnenkammrennen, Kitzbühel, Österrike
Från 53,09 USD 475,38 kr Det finns 6 biljetter kvar
Från 53,09 USD Det finns 6 biljetter kvar
Visa biljetter
Hahnenkammrennen, Kitzbühel, Österrike
Från 95,93 USD 858,93 kr Det finns 8 biljetter kvar
Från 95,93 USD Det finns 8 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.