Handboll

Är du en av alla handbollsfantaster där ute i världen? På StubHub hittar du biljetter för att se handboll live, mitt i händelsernas centrum! Vi har handbollsbiljetter till flera stora evenemang som är aktuella just nu, och du kan hitta just dina biljetter genom att välja från vårt utbud på hemsidan. Se ditt favoritlag direkt med biljetter från StubHub!

Handbollen uppkom i Danmark i slutet av artonhundratalet, och utfördes som officiell sport i OS för första gången på trettiotalet. Sedan dess har sporten vuxit och spridit sig till en mängd länder över hela världen. Som allra störst är den i Europa, där länder som Sverige, Norge, Tyskland, Rumänien och Ryssland har legat i topp i internationella tävlingar. På senare år har Norge varit den förmodligen största konkurrenten för det svenska landslaget, varav handbollsmatcher mellan dessa två länder brukar vara extra spännande. Reglerna är relativt enkla, och kanske är det också en av anledningarna till att denna sport har blivit så pass omtyckt! Vill du se riktigt bra handboll live? Köp biljetter till handboll på StubHub och ta del av årets tävlingar i direktsändning!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.