Harry Potter and the Cursed Child

J.K. Rowling öppnade dörrarna till en helt ny värld då hon skrev böckerna i Harry Potter-serien. Böckerna, som har sålt i mer än 450 miljoner exemplar och översatts till över 70 olika språk, har följts och älskats av miljontals läsare världen över. Därför blev nyheten om att Rowling skrivit en uppföljare till bokserien en positiv överraskning för många fans. Nu kan vi se det nya teaterverket live med biljetter till Harry Potter and the Cursed ChildPalace Theatre i London. Biljetterna kan du boka redan nu på StubHub.

Harry Potter and the Cursed Child: Handling

Historien tar oss nitton år framåt i tiden. Harry jobbar på Trolldomsministeriet och har ett nästintill vanligt liv tillsammans med sin fru Lily och barnen James, Albus och Lily. Då mellanbarnet Albus börjar sitt första år på Hogwarts skola för häxkraft och trolldom, tar livet oväntade vändningar, och Albus tid på Hogwarts blir allt annat än vad de väntat sig. I J.K. Rowlings åttonde verk får vi åter igen följa med huvudpersonerna till magins spännande värld, där gamla karaktärer möter nya personligheter, och tidigare minnen får nytt liv. 

Föreställningarna sträcker sig från oktober 2016 till mitten av september nästa år. StubHub har biljetter till ett stort antal datum i flera olika priskategorier. Du kan välja mellan att se del ett, del två eller köpa biljetter till båda föreställningarna i ett och samma köp.  Du väljer enkelt vilka biljetter som bäst passar dig, och bokar platserna snabbt och smidigt på vår hemsida. 


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.