Ericsson Globe, Stockholm, Sverige Grupp eller företag?

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Harry Styles evenemang


Harry Styles Stockholm

Goda nyheter: biljetter till Harry Styles Stockholm finns tillgängliga på StubHub! One Direction-stjärnan kommer till huvudstaden den 5 november 2017 för att uppträda live på Fryshuset, och du har möjlighet att befinna dig på plats tillsammans med resten av fansen. Säkra bara dina biljetter i några enkla steg på StubHub, så är du garanterad en plats på konserten i höst. StubHub är en säker plattform för försäljning av biljetter mellan fans. Välj ur vårt stora utbud av konsertbiljetter eller lägg själv upp biljetter som du inte kan använda till försäljning - StubHub är snabbt, säkert och enkelt att använda.

Efter framgången med One Direction var det få som anade att det skulle gå ännu bättre för bandets medlemmar. Men strax efter releasen av "Drag me down" började det gå rykten om att gruppen var på väg att splittras, och i juni förra året blev det officiellt att sångaren Harry Styles skulle börja sin nya karriär som soloartist. Debutalbumet, "Harry Styles" släpptes i maj 2017 och innehåller bland annat hitsen "Sign of the times" och "Ever since New York", som framfördes redan tidigare i år under den amerikanska tv-showen Saturday Night Live.

Med helt ny musik men med samma framtoning, säkerhet och charm, är det med stor professionalitet som Harry Styles tar plats som soloartist med ett stort antal konsertdatum runtom i Europa. Köp dina biljetter nu för att säkra en utomstående upplevelse på Fryshuset i Stockholm!

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Harry Styles Stockholm

Ericsson Globe

  • Stockholm
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.