Amsterdam Arena, Amsterdam, Nederländerna Grupp eller företag?

Information
Categoriën kunnen afwijken van de daadwerkelijke zaalindeling / Categories may vary from the official map
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Holland - Sverige

Fotbollssäsongen är i full gång och vi på StubHub har såklart fått tag på de bästa biljetterna till de bästa matcherna! Matchen i VM-kvalet mellan Holland - Sverige närmar sig och du kan köpa biljetter redan idag, så varför inte göra det? Säkra din plats på de Amsterdam Arena och upplev fotboll i toppklass! Köp biljetter till Holland - Sverige i VM-kvalet snabbt och säkert på StubHub.

Sverige och Holland bland topp tre i gruppen

Nu är det riktigt spännande! Sverige ligger i topp i kvalgruppen tillsammans med Frankrike och Holland, och det är inte långt kvar innan vi får veta om Sverige tar sig vidare till Fotbolls-VM i Ryssland 2018. Förra året hade vi svårt att kvala in, och med tanke på att både Holland och Frankrike är tuffa motståndare och sitter på några av Europas bästa fotbollsspelare, ser denna match allt annat än lätt ut. Sverige har däremot överraskat och tog bland annat hem vinsten i senaste matchen mot Frankrike. Det var i de sista minuterna som spelaren Ola Toivonen något oväntat satte segermålet och matchen slutade med 2-1 till Sverige. Med detta hamnade Sverige i topp tre i gruppen tillsammans med Holland och Frankrike, och kommande kamper blir extra spännande då poängskillnaden mellan lagen är minimal.

Med ett landslag i topptrim kan vad som helst hända på Amsterdam Arena i höst. Frågan är om våra svenska hjältar lyckas ta hem vinsten mot det holländska landslaget? Köp biljetter till Holland - Sverige inför Fotbolls-VM 2018 och heja fram spelarna hela vägen fram till VM i Ryssland! Ditt stöd behövs från läktaren!

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Holland - Sverige

Amsterdam Arena

  • Amsterdam
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.