Ishockey-VM 2017 äger rum mellan den 5:e och 21:a maj. Den här gången kommer matcherna att spelas i två länder: dels i Tyskland (Köln) och i Frankrike (Paris). Sexton landslag tävlar om äran att få bli världsmästare i ishockey, och konkurrensen är som vanligt stenhård. Vill du vara med på plats där allt händer? StubHub har ett brett utbud av ishockeybiljetter, däribland biljetter till Ishockey VM 2017. Se hur de skickligaste lagen möts för att kämpa om vinsten i säsongens mest spännande ishockeyturnering. 

Sedan Ishockey VM:s början år 1920, är Ryssland det land som har vunnit flest medaljer totalt sett. Landet har tagit hem hela 49 stycken, varav 22 medaljer togs som Sovjetunionen. Kanada kommer tätt efter med totalt 48 stycken, följt av Sverige med totalt 45 medaljer. Det är nästan alltid The Big SixRyssland, Kanada, Tjeckien, Sverige, USA och Finland – som tar sig vidare till slutfinalerna, och det är också de som står högst upp i medaljligan om man ser till tidigare resultat. Kampen mellan Sverige – Finland samt Sverige – Kanada är en klassiker som ofta äger rum under finalerna i Ishockey-VM, och som alltid är lika oförutsägbar. Vilket land kommer att vinna den här gången? Sverige vann guld senast år 2013, och frågan är om vi kan ta revansch i år mot förra årets vinnare Kanada? Fixa dina Hockey VM biljetter på StubHub redan nu för ta reda på det, och se någon av matcherna live direkt från läktaren. 

Ishockey-VM 2017


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.