Ishockey

Är du ute efter ishockey biljetter? På StubHub hittar du biljetter för att se alla viktiga ishockeyturneringar just nu, oavsett om det gäller NHL, KHL eller Ishockey-VM. Ishockey är en av de mest utbredda vintersporterna som finns, och spelens kvickhet, dynamik och spänning gör att denna sport har blivit omtyckt på många håll i världen. Köp biljetter för att se ishockey i någon av dina favoritmatcher, och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse!

Ishockey är som mest populärt i norra Europa, Nordamerika och Kanada. De tre länder som i princip alltid blir kvar på slutet i stora internationella turneringar är Sverige, Finland och Kanada, varav matcherna mellan dessa länder brukar vara extra spännande. Matcherna spelas i 3 x 20 minuter och det är effektiv matchtid som gäller (klockan stannas vid avblåsning). Nordamerikanska NHL brukar räknas som den högsta ishockeyligan i världen, medan Sveriges SHL (Elitserien) brukar rankas som trea. Spelare som Joel Lundqvist, Anton Rödin, Richard Gynge och Patrik Zackrisson har tidigare varit centrala för SHL och bidragit till många fina matchresultat, och talangerna inom SHL bara fortsätter att växa! Se en av världens mest intensiva kontaktsporter live genom att köpa ishockey biljetter från StubHub. På StubHub får du biljetterna snabbt, tryggt och enkelt.


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.