Ericsson Globe, Stockholm, Sverige Grupp eller företag?

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Katy Perry evenemang


Katy Perry Stockholm

Nu kan du se Katy Perry i Stockholm! Sångerskan är tillbaka med nya turnédatum, och den 10 juni 2018 kan du uppleva det allra senaste från stjärnans musik live från Ericsson Globe. Passa på att köpa biljetter till Katy Perry Stockholm redan idag, så säkrar du dina platser på arenan direkt!

Det är i samband med releasen av det nya albumet "Witness" som Katy Perry går ut med ett stort antal nya konsertdatum, och Norden har tur: sångerskan kommer att göra uppehåll både i Stockholm och Köpenhamn under turnén. Med hits som "Firework", "Hot N Cold" och "I Kissed A Girl", har Katy Perry blivit nästintill en symbol för dagens aktuella popmusik. "WITNESS: The Tour” blir sångerskans första turné sedan hon avslutade "Prismatic World Tour" år 2015, och det ser lovande ut. Låtar som "Swish swish", "Chained to the rhytm" och "Bon appétit" har redan börjat klättra på topplistorna i Sverige, och biljetter till Katy Perrys konsert i Stockholm har börjat efterfrågas i sociala medier. Förutom sin medryckande musik, är Perry också känd för att underhålla publiken med sitt scenspråk, karisma och sina häftiga utstyrslar, så det kan inte bli annat än lyckat på Ericsson Globe i juni 2018!

Vill du vara med på plats? Säkra dina platser redan nu på StubHub! StubHub är en säker plattform där fans både kan sälja och köpa biljetter till konserter, festivaler och andra live-evenemang, snabbt och säkert. Ta en titt på utbudet redan nu och välj de biljetter som passar just dig och ditt sällskap.

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Katy Perry Stockholm

Ericsson Globe

  • Stockholm
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.