Biljetter till konserter i alla musikstilar

Det är en sak att lyssna på din favoritartist på radion, och en helt annan att uppleva en livekonsert på plats, mitt i händelsernas centrum! Konserter kan vara allt från vilda rockkonserter där du trängs med hundratals andra för att rocka loss framför scenen, till en vacker konsert i klassisk musik framförd av en professionell orkester, eller ett tillfälle där du kan sitta på läktaren och njuta av den senaste popmusiken från någon av dina favoritartister. På StubHub hittar du konsertbiljetter till flera olika typer av event, arenor och artister, så chansen är stor att du hittar något som faller just dig i smaken. 

Se din favoritkonsert i eller utanför Sverige

Förutom musikgenre, kan du också välja om du vill se en mindre konsert av någon av dina lokala favoriter, eller om du vill se någon av de stora världsstjärnorna som besöker Sverige under året. Det är många artister som är ute på turné, och det ser ut att bli ännu fler längre fram, så håll utkik! Biljetter till konserter med riktigt populära artister kan nämligen ta slut snabbt, så var ute i god tid för att säkra just din plats. 

Du kan också bestämma om du vill uppleva konserten i Sverige eller utomlands. En kortare resa till någon av arenorna i Stockholm - till exempel Globen, Hovet och Friends Arena - eller kanske till Scandinavium i Göteborg, är vanligt bland de fans som vill se sitt favoritband på hemmaplan. Men det blir också allt vanligare att bege sig till andra länder för att få en optimal upplevelse. Kanske vill du kombinera den redan planerade semesterresan med biljetter till en riktigt bra livekonsert? Förutom våra grannländer i Norden, tar fans sig över till länder som Tyskland, Frankrike och England för att höra sin favoritmusik i direktsänding, och det blir också allt vanligare att korsa kontinenten och dansa loss på någon av de stora arenorna i USA. Det är bara du som sätter gränserna! 


Alla artister

Festivaler


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.