Köp biljetter till spanska ligan; La Liga 2016/17! Fotbollsligan där endast de bästa är tillräckligt bra nog för att spela, där flera stjärnklubblag möter varandra... det handlar såklart om Spaniens Primera División! 20 lag möter varandra för att vinna ligan som har underhållit och förbryllat oss ända sedan 1929. Senast kammade FC Barcelona hem segern andra gången i rad efter en tight match mot Real Madrid. Vad är din känsla inför årets säsong? 

La Liga är ingen lätt sak att vinna må vi säga; 20 lag möts under 38 helger och spelar både hemma- och bortamatch. Det gäller att klubblagen upprätthåller toppspelet under hela säsongen för att avsluta ligan med flest poäng. De tre sista lagen flyttas ner till Segunda División; de tre första är kvalificerade medan det fjärde kvalar till UEFA Champions League, det femte, sjätte och i vissa fall även sjunde, får spela UEFA Europa League. Att så pass många klubblag från ett och samma land får spela i Europas ligor är inte allmänt, det beror nämligen på att Spaniens liga är en av världens absolut bästa fotbollsligor. Enligt UEFA är ligan världens näst bästa efter engelska Premier League!

Under de år som gått, har Real Madrid lyckats med att stå högst upp på listan som det lag som vunnit ligan flest gånger, hela 32 säsonger! Barcelona följer med 24 vinster och därefter landets 3:a Atlético de Madrid (10 gånger).

Upplev spanska ligan på bästa möjliga sätt: på plats! Inte ens den största TV:n med det bästa ljudet kan uppnå stämningen som levs på stadion. Sitt bland riktiga fotbollsfantaster och se spelet hända mitt framför dig! StubHub ger dig chansen att närvara La Liga 2016/17 med biljetter som du kan köpa snabbt och säkert! Skynda dig.


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.