Köp biljetter till spanska ligan; La Liga 2017/18! 20 lag möter varandra för att vinna ligan som har underhållit och förbryllat oss ända sedan 1929. Senast kammade Real Madrid hem segern efter en minst sagt spännande match mot Málaga, som fick dem att klättra förbi rivalerna FC Barcelona med bara tre poäng. Vad är din känsla inför årets säsong? Fixa La Liga biljetter redan nu på StubHub och se ditt favoritlag kämpa live om titeln i den spanska ligan!

 


Real Madrid åter regerande mästare

La Liga är ingen lätt sak att vinna. 20 lag möts under 38 helger och spelar både hemma- och bortamatcher för att hamna i toppen av poängtavlan. Det gäller att klubblagen upprätthåller toppspelet under hela säsongen för att avsluta ligan med flest poäng. De tre sista lagen flyttas ner till Segunda División; de tre första är kvalificerade medan det fjärde kvalar till UEFA Champions League. Det femte, sjätte och i vissa fall även sjunde, får spela i UEFA Europa League. Att så pass många klubblag från ett och samma land får spela i Europas ligor är inte allmänt, det beror nämligen på att Spaniens liga är en av världens absolut bästa fotbollsligor. Enligt UEFA är ligan världens näst bästa efter engelska Premier League!

Under förra säsongen var det återigen Real Madrid som tog hem titeln i ligan, vilket innebär att de nu står som regerande mästare. Real Madrid är fortfarande det lag som har vunnit ligan flest gånger - nu hela 33 säsonger - följt av Barcelona med 24 vinster och därefter landets 3:a Atlético de Madrid (10 gånger). Med ett så pass starkt Real är frågan om konkurrenterna kan lyckas vinna över laget denna gång. Vad tror du?

Upplev spanska ligan på bästa möjliga sätt: på plats! Inte ens den största TV:n med det bästa ljudet kan uppnå stämningen som levs på stadion. Sitt bland riktiga fotbollsfantaster och se spelet hända mitt framför dig! StubHub ger dig chansen att närvara La Liga 2017/18 med biljetter som du kan köpa snabbt och säkert!


Biljetter till alla klubblag i La Liga


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.