King Power Stadium, Leicester, Storbritannien

Leicester City - Manchester United

Den regerande mästaren Leicester City möter Manchester United den fjärde februari på hemmaplan i King Power Stadium. Förra säsongen kammade Leicester hem lagets första och enda vinst i Premier League: något oväntat, då det inte är något av de typiska storlagen som annars brukar ligga i topp. Det säger också mycket om de överraskningar som faktsikt kan uppstå i fotbollen, och det är också det som gör den så spännande! Matchen den fjärde februari kan vi vänta oss en stämning utan dess lika i King Power Stadium. Frågan är hur högt lagen kan klättra i år? Ta reda på det med biljetter till Leciester City – Manchester United, och dras med i spänningen på plats från läktaren!

Manchester United har laddat rejält inför årets säsong, och kommer säkerligen att vilja ha en revansch mot Leicester City från förra säsongens utklassning. Med biljetter till Leicester City – Manchester United kan du se spelare som Jamie Vardy och Leonardo Ulloa möta Zlatan och Rooney för att ta sig ett steg närmare den efterlängtade PL-trofén. King Power Stadium och Leicester står redo för att ta emot dig och tusentals andra fans. Är du redo? 

På Ticketbis hittar du biljetter till en mängd stora, internationella fotbollsevenemang. Bland annat kan du välja och vraka mellan biljetter till alla matcher i årets Premier League. Klicka dig vidare för att ta reda på mer!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Leicester City evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.