Har du längtat efter att få se Frankrikes bästa fotbollsklubbar spela live? Då kan du köpa biljetter till Ligue 1! Den franska ligan är igång igen, och några av Europas bästa spelare står redo att möta sina rivaler i Frankrikes mest efterlängtade fotbollsturnering. Vill du vara en i publiken denna gång? Säkra dina platser redan nu - snabbt och säkert på StubHub!

Monacos första ligatitel på  17 år

Det var flera spännande slutmatcher i förra säsongen av Ligue 1. Med bara några poängs skillnad, var det slutligen Monaco som tog hem segern efter en minst sagt händelserik match mot rivalerna Saint-Etienne. Mbappé satte det första målet för Monaco, och sedan var det Valère Germain som till sist sköt in segrarmålet och gjorde 2-0 mot Saint-Etienne. Med detta tog Monaco hem ligavinsten - vilket blev den första gången på 17 år! Trots Zlatans övergång till Manchester United hade kritikerna satsat på att PSG skulle vinna Ligue 1 ännu en gång, vilket skulle ha blivit femte gången i rad. Istället överraskade Monaco, och bröt därmed PSG:s dominans på prispallen. 

Vad kan hända i år? Bara tiden avgör vilka lag som klättrar upp till förstapositionerna, och du kan bli en del av upplevelsen genom att köpa Ligue 1 biljetter på StubHub!

Storlag i Ligue 1

Just nu är det Saint-Etienne som ligger i topp vad gäller antalet vinster. Laget har vunnit Ligue 1 hela tio gånger under sin verksamma tid. Tätt efter kommer Marseille med nio vinster, Nantes med åtta och slutligen Lyon och Monaco med sju. Trots att Paris Saint Germain hamnar något längre ned på listan - med sex vinster totalt - är det just PSG som har tagit hem titeln de senaste fyra säsongerna. Laget går fram starkt under Unai Emerys ledning, och med spelare som Cavani, Augustin och Edouard är allt möljligt då laget tar över spelplanerna på Frankrikes arenor.

Oavsett om du gillar något av storlagen i Ligue 1, eller om du hejar på något av de mindre lagen, garanterar den franska ligan spänning på toppnivå för de fans som valt att se en match inne på stadion. Säkra dina platser redan nu och gör dig redo för årets matcher! 

Rekommenderade matcher


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.