Anfield, Liverpool, Storbritannien

Liverpool - Chelsea

Vi har kommit till säsongens andra halva av Premier League, och som vanligt är spänningen på hög nivå då två av de absoluta topplagen i engelsk fotboll tar plats för att göra upp på spelplanen. Det handlar förstås om Liverpool - Chelsea, och vi kan redan nu säga att det kommer att vara proppat med folk på Anfield i Liverpool för att se matchen den 31/01/2017. Såväl Liverpool-fans som Chelsea-anhängare har suktat efter biljetter till Liverpool-Chelsea, och som tur är finns det fortfarande lediga platser kvar på Ticketbis. Se en av de mest spännande matcherna i Premier League med de bästa fotbollsbiljetterna från Ticketbis - boka redan idag!

Efter halva säsongen av Premier League, är det otroligt jämnt mellan dessa två lag på poängtavlan. Med 49 poäng lyckades Chelsea hålla sig kvar på förstaplats, tätt följt av Liverpool med 44 poäng. Och spänningen fortsätter. Vi är långt ifrån att se slutresultatet, men om tendenserna håller i sig är det mycket möjligt att det bara blir några få poäng som skiljer vinnaren från andraplatsen i Premier League. Både Liverpool och Chelsea har ett stort bagage av vinster och eloger med sig, och matchen den 31/01/2017 är allt annat än förutsägbar. Vem av lagens stjärnspelare blir den första att göra mål? Fixa biljetter till Liverpool - Chelsea och se matchen med egna ögon, direkt från Liverpools hemmaarena Anfield. Passa på att uppleva en av de största matcherna i PL tillsammans med alla andra fotbollsfans, och njut av stämningen som infinner sig på stadion då spelarna rusar ut på planen. Köp dina biljetter redan nu!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Liverpool evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.