Liverpool

Fixa biljetter till Liverpool och se ditt favoritlag spela på plats! Premier League är i full gång, och storlagen gör sig redo för att ta revansch i kampen om den efterlängade PL-pokalen. Som en av de mest framgångsrika klubbarna i Premier League, har Liverpool vunnit ligan hela arton gånger under åren. Andra bemärkelser som kan läggas till listan är fem vinster i Europacupen, fem Champions League samt femton Community Shields. Med Liverpool biljetter kan du se någon av Liverpools matcher live i en oslagbar miljö, tillsammans med tusentals andra fans. Oavsett om det gäller Premier League eller någon annan av Liverpools matcher, hittar du biljetterna snabbt och enkelt här på StubHub. 

Se Liverpool i Premier League direkt från Anfield stadium

I förra säsongen av Premier League hamnade Liverpool på en välförtjänt åttonde plats, med bara några enstaka poäng upp till fjärdeplatsen. Med en så pass liten poängskillnad mellan topplagen, kan varje liten match i ligan vara avgörande för slutresultaten. Hur kommer det att gå i år? Ta reda på det genom att se en match live! Se stjärnor som Christian Benteke och Sadio Mané direkt från Anfield eller stötta  dem i deras bortamatcher med Liverpool biljetter från StubHub. Hemmaarenean Anfield ligger i nordöstra Liverpool, alldeles i närheten av Stanley Park. Arenan har plats för över 44 700 åskådare vid större sportevenemang, och räknas som en av de största fotbollsarenorna i England. Vad kan vara härligare än att sjunga ”You’ll never walk alone” ihop med hela Liverpools fanclub? På StubHub kan du hitta biljetter till Liverpool på ett snabbt och säkert sätt. Klicka dig bara vidare på vår hemsida och välj mellan de olika kategorierna för att hitta biljetterna som passar dig.


Var

  • Alla
  • Australien
  • Storbritannien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Vicarage Road Stadium, Watford, Storbritannien
Från 131,21 USD 1 154,96 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 131,21 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Anfield, Liverpool, Storbritannien
Från 128,20 USD 1 128,46 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 128,20 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
London Stadium, London, Storbritannien
Från 197,52 USD 1 738,68 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 197,52 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Anfield, Liverpool, Storbritannien
Från 195,33 USD 1 719,37 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 195,33 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
ANZ Stadium, Sydney, Australien
Time TBC
Från 130,71 USD 1 150,54 kr Det finns 57 biljetter kvar
Från 130,71 USD Det finns 57 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.