Málaga

Malaga är en spansk fotbollsklubb från orten med samma namn, som spelar i division ett i den spanska ligan ”La Liga”. Klubben har sedan tidigt nittiontal spelat sina hemmamatcher på stadion La Rosaleda, en av de största fotbollsarenorna i södra Spanien. Med biljetter till Malaga kan du se dina favoritspelara kämpa om Liga-guldet direkt från läktaren, i sällskap med tusentals andra fans. Köp dina Malaga biljetter idag och se riktigt bra fotboll live! Biljetterna hittar du snabbt och säkert på StubHub.

Malaga har bland annat vunnit Copa Intertoto, vilket kvalificerade laget till att spela i Europa League. Men lagets bästa period var utan tvekan då de kvalade in sig för första gången i Champions League 2012/13, där de slutade som en av de bästa debutanterna i turneringens historia. I förra säsongen av spanska ligan hamnade laget på en åttonde plats i slutresultatet. I maj i år blev det klart att Juande Ramos skulle ta över rollen som tränare för laget. Ramos har en lång historia av coaching bakom sig och har varit med och tagit hem flera pokaler för bland annat Sevilla genom åren. Huruvida bytet av manager innebär några praktiska förändringar för laget, får du se om du köper biljetter till Malaga och ser någon av årets matcher i La Liga. På StubHub hittar du biljetter till alla ligans matcher, så passa på medan du kan och välj i vårt breda utbud av fotbollsbiljetter.


Var

  • Alla
  • Spanien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Estadio La Rosaleda, Malaga, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 72,25 USD 632,80 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 72,25 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio La Rosaleda, Malaga, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 71,60 USD 627,09 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 71,60 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio Anoeta, San Sebastian, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 286,20 USD 2 506,75 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 286,20 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio La Rosaleda, Malaga, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 149,69 USD 1 311,10 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 149,69 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.