Old Trafford, Manchester, Storbritannien

Manchester United - Hull City

Hela Sverige verkar har fått Zlatan-feber sedan toppspelaren skrev under kontraktet med Manchester United. Biljetter till Manchester United – Hull City och Uniteds övriga matcher går åt snabbt, så vänta inte för länge om du vill vara med på plats från arenan i Old Trafford! Den första februari infinner sig de två lagen på planen och det är nog få gånger som Premier League har varit så spännande som nu.

Efter förra säsongens frånvaro har Hull City kvalat in sig till Premier League igen. ”The Tigers” har ännu inte vunnit turneringen någon gång, men har däremot varit finalister i flera betydande fotbollsturneringar. Manchester United hade en växlande säsong men slutade till slut på femte plats på poänglistan. Kommer Hull City att kunna klättra på listan, eller blir det Manchester United som vinner över laget i år? Köp biljetter till Manchester United – Hull City och bevittna detta på plats. Det finns inget som går upp mot en bra fotbollsmatch, och engelsk fotboll är något utöver det vanliga. Oavsett om du hejar på Manchester United eller Hull City blir detta en match som du sent kommer att glömma! Biljetterna hittar du snabbt och säkert här på Ticketbis. 


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Manchester United evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.